/
/
3 intrebari, 21 de raspunsuri. Partea 1

3 intrebari, 21 de raspunsuri. Partea 1

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
3 intrebari, 21 de raspunsuri. Partea 1
3 intrebari, 21 de raspunsuri. Partea 1

Se spune ca ai cea mai mare nevoie de relaxare atunci cand aparent nu ai timp pentru asa ceva. Nu de putine ori ne simtim coplesiti de volumul mare de munca. Motiv pentru care nu ne oprim nici macar de dragul unui exercitiu scurt de respiratie. Insa tocmai de acel „inspira – expira” adanc am avea nevoie pentru a lucra cu mai mult spor si mai multa liniste interioara.

Sapte oameni de succes ne-au dat 21 de raspunsuri la trei intrebari-fulger legate de relaxare. Acestia au impartasit cu noi, printre altele, cum ar reactiona daca in pauza de pranz conducerea i-ar trimite la… spa.  

Daca ai avea o fereastra de doua ore la serviciu, in care conducerea ar decide ca toata lumea trebuie sa mearga la spa, pentru ce terapie ai opta?  

„Intr-o pauza de serviciu probabil ca as alege fara sa ma gandesc prea mult un masaj de relaxare. Cred ca oricarei persoane ii foloseste un interval de timp in care sa se detaseze de toate griile si sa poata aborda diferit provocarile zilnice.” (Mihaela Feodorof)   

„Daca dupa acea fereastra ar trebui sa revin la birou, as alege o impachetare anticelulitica cu ceai verde. Stiind ca asta m-ar face si mai supla, dar si sa revin revigorata si in forma la serviciu. Daca ar fi doar un dar de cateva ore in plus la incheierea programului, as alege o sauna, care imi da mereu o relaxare si o molesea extrem de placute.” (Alice Nastase Buciuta)   

„Fiind un moment de pauza de care m-as bucura in timpul zilei, as opta pentru terapii de relaxare, pe baza de ingrediente ce au un efect energizant la finalul sesiunii spa. Intotdeauna este binevenit un moment de respiro din care sa iesi energizat si cu forte proaspete.” (Grigoriada Stroe)   

„As alege, daca as avea posibilitatea, un masaj – corporal sau facial.” (Lavinia Rasca) 

„Masaj si aromoterapie.” (Madalina Balan)   

„Mi-ar placea sa am doua ore de relaxare in timpul programului. Daca ar fi sa aleg o terapie, cu siguranta aceasta ar fi masajul. Consider ca masajul este cea mai buna cale de a te revigora si a avea o stare buna, atat la nivel fizic, cat si psihic.” (Mihaela Plocon) 

„As alege un masaj de relaxare sau cu pietre calde, neaparat cu uleiuri aromatice.” (Razvan Copoiu) 

Articolul a fost publicat in Revista SPA&Wellness editia Noiembrie 2016

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *