Scurta prezentare a Initiativei

Ne dorim sa ne aducem contributia la implementarea educatiei wellness de la cele mai mici varste. In toata Romania.

Wellbeing si wellness sunt doua concepte care au devenit preocuparea multor guverne la nivel mondial si nu numai la nivel de business. Ne dorim ca si in Romania sa incepem sa ne educam copiii de la cele mai mici varste in spiritul unor invataturi si a unei educatii pentru o viata echilibrata.

Analizand programele scolare actuale, impreuna cu experti din zona educationala si cea de wellness putem aduce o contributie majora in a ii invata pe copii sa acorde importanta starii lor de bine, sa invete sa-si gestioneze emotiile si gandurile, sa nu ignore miscarea si sportul si sa-si doreasca sa faca bine in jurul lor: naturii si celorlati oameni.

Leader Initiativa

Iulia Ionescu

Biografie Iulia Ionescu

Inca din anul 2013, de cand am absolvit cursul de instructor de fitness & aerobic, m-am simtit foarte atrasa de ideea de a profesa in acest domeniu pentru ca imi place sa lucrez cu oamenii, imi place sa ii motivez sa aiba grija de sanatatea lor si imi place sa vad rezultate pozitive in urma sfaturilor pe care le daruiesc. Acum sunt implicata in diverse proiecte de wellness si wellbeing pentru segmentul de business din Romania: gama de workshop-uri wellness echilibrium, teambuilding-uri wellness, evenimentul international Global Wellness Day, articole wellbeing corporate pentru editia online a revistei, trainer despreSpa.ro pentru workshop-uri wellness si crearea primului program integrat de wellbeing din tara.

Coordonator Initiativa

Nume coordonator

 

 

Membrii Initiativei

Nume membru

 

 

 

 

 

 

Nume membru

 

 

 

Nume membru

 

 

 

 

 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Abonează-te la newsletter

Ajungi imediat la tot ceea ce ai nevoie pentru tine și starea ta de bine!
#Spa #Wellness #Balneo