Wellbeing Workshops susținute de specialiștii colaboratori despreSpa.ro

Wellbeing Workshops. Derivate din instrumentele alternative cele mai eficiente din istorie (Ayurveda, medicina chineza, masaj, chiropractica, yoga, tai chi, aromaterapie, fitoterapie, hidroterapie, tehnici dacice de vindecare), workshop-urile echilibrium sunt grupate in jurul celor 3 dimensiuni (trup, minte, suflet) care constituie starea de bine.

Wellbeing Workshops. Workshop-urile au o durată cuprinsă între trei și șase ore

Și sunt sustinute de specialistii colaboratori despreSpa.ro.

Una din variante ar fi Workshop-ul Wellness & Spa – Sanatate prin terapii alternative

Sanatate prin terapii alternative consta intr-un tratament spa (la spa, sau in cadrul companiei) si un curs de mini-automasaj facial si capilar si gimnastica faciala, sau stretching la birou, respiratie corecta etc. Faptul ca training-urile sunt oferite unei echipe intregi de angajati si nu unui singur membru va determina o imbunatatire a ambiantei generale simultan cu cresterea randamentului fiecarui angajat in parte.

Daca Workshop-urile se desfasoara intr-un centru spa partener despreSpa.ro, participantii vor beneficia de atmosfera spa atat de relaxanta si de variate tipuri de tratamente care numai la spa pot fi incercate. Dar workshop-urile pot avea loc chiar la sediul companiilor in cauza. Asadar, angajatii vor avea ocazia sa vada o noua fateta a locului de munca – cea de mediu relaxant. Mai mult, tehnicile insusite in cadrul unui asemenea workshop pot fi „furate” si practicate ulterior si acasa, astfel incat angajatii sa se familiarizeze cat mai bine cu ritualurile menite sa le confere o stare de bine atat pe planul fizic, cat si pe cel psihic.

Mai multe detalii privind paleta de workshop-uri aici

[contact-form-7 404 "Negăsită"]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: