Scurta prezentare a Initiativei

Wellbeing la birou


Fie ca esti angajat intr-o companie, fie ca esti freelancer sau antreprenor, starea de bine este la fel de importantă pentru a-ti mentine eficienta, a fi energic si creativ si, in final, a avea succes. Cercetatorii au constatat ca numai acele persoane care se mențin intr-o stare fizică și emoțională foarte bună își vor atinge obiectivele, obținând rezultatele dorite la locul de muncă. Cu toate acestea, stresul zilnic, orele lungi petrecute la calculator sau în deplasările cu mașina, stilul de viață alert și conflictele de la birou, toate sunt provocări pe care ai nevoie să le gestionezi, având, în același timp grijă de tine. De aceea, noi venim în sprijinul tău cu o serie de acțiuni de well-being, menite să te susțină pe termen lung. Proiectul este initiat de o echipa de voluntari pasionati, care au inteles beneficiile reale ale promovarii unui stil de viata echilibrat in companii. 

Beneficii pentru tine

- o imunitate mai buna
- echilibru emoțional
- o mai mare calitate a vieții 
- o mai bună gestionare a stresului
- relații armonioase


Beneficii pentru companie

- Cresterea productivitatii
- Cresterea engagementului
- dezvoltarea unei culturi organizaționale puternice
- Evitarea absenteismului, a depresiei sau a burn-out-ului 

Participa in acest proiect! 

Leader Initiativa

Oana Scarlat

Oana este manager de marketing și vânzări, activând în industria de training de 14 ani.

Livrează sesiuni de coaching și dezvoltare care implică autocunoastere, descoperirea resurselor, identificarea blocajelor în îndeplinirea obiectivelor.

 

A absolvit programe de dezvoltare la EXEC-EDU, BLED School of Management (Slovenia). Certificată Hogan Assesment. Coach si trainer Resonanz Kutchera, Austria.

 

A absolvit Facultatea de Litere, un masterat în Marketing şi Comunicare în afaceri la ASE Bucureşti şi cursul de Manager programe la BLED School of Management, Slovenia.

 

Este absolventă a programului de Excelență în management EXEC-EDU, dar şi a altor cursuri de tehnici de prezentare, marketing şi vânzări, leadership, customer service.

A urmat diverse programe de dezvoltare personală.

 

În prezent, Oana se implică în programe de coaching şi dezvoltare care au la bază autocunoaşterea şi descoperirea resurselor personale, dar şi a blocajelor care împiedică un individ să ajungă la obiectivul vizat. 

 

Este coach şi trainer (în formare) – metoda NLP Resonanz Kutchera, Austria. A susţinut prezentări la conferinţe de profil.

Coordonator Initiativa

Nume

 

 

 

Membrii Initiativei

Nume

 

 

Nume

 

 

 

Nume membru

 

 

 

 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Abonează-te la newsletter

Ajungi imediat la tot ceea ce ai nevoie pentru tine și starea ta de bine!
#Spa #Wellness #Balneo