VivaCOCO ULei

VivaCoco Ulei se asociază cu calitatea premium a produselor din nucă de cocos. Principiul după care ne ghidăm este „bunătatea naturii în cea mai pură formă direct la tine acasă”.

Uleiul de nucă de cocos extra-virgin este considerat un super aliment organic, 100% natural și sărac în carbohidrați naturali. Este văzut ca un supliment pentru un stil de viață sănătos, recomandat de către experții wellness din întreaga lume, pe baza cercetărilor științifice și a studiilor clinice. Uleiul de nucă de cocos extra-virgin este cel mai căutat produs la nivel global de către companiile de top din domeniul wellness, deoarce este natural abundent în vitamine, minerale și antioxidanți.

Uleiul de cocos VivaCoco poate fi utilizat în mai multe moduri, datorită multiplelor beneficii pe care le are. Încă din timpurile străvechi, uleiul de cocos era folosit în bucătărie, în cosmetică, dar și în medicina tradițională, pentru că are grijă de sănătatea și de frumusețea întregului corp.

Datorită proprietăților sale deosebite, uleiul de cocos extra-virgin presat la rece a devenit un ingredient nelipsit din industria frumuseții,  râvnit de multe dintre doamnele și domnișoarele dispuse să renunțe la tratamentele clasice în favoarea celor naturale.

VivaCOCO Uei beneficii

Printre principalele beneficii în cosmetică menționăm că uleiul de cocos hidratează pielea, lăsând-o suplă și catifelată; curăță tenul în profunzime și exfoliază celulele moarte; poate înlocui foarte bine demachiantul și dizolvă chiar și rimelul waterproof; are efect anti-aging și luptă împotriva apariției ridurilor, fiind un ingredient ideal și pentru îngrijirea părului.

Uleiul de cocos VivaCoco nu conține aditivi alimentari, conservanți, substanțe nocive sau dăunătoare sistemului imunitar. Acesta este obținut prin presare la rece și tocmai de aceea poate fi utilizat și ca un produs minunat în bucătărie. Îl poți folosi la pregătirea oricărui preparat și te poți bucura de el oricând, deoarece nu îngrașă, ba chiar ajută la reglarea colesterolului și la întărirea sistemului imunitar.

 

Website: https://uleicocosromania.ro/

Telefon: 0770 155 208

Email: contact@uleicocosromania.ro

[WPCR_INSERT]

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 

TOP

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: