Tulip Beauty & Spa Rituals a luat nastere din conceptul de frumusete si armonie spirituala inspirat de o floare delicata si adorata atat in Orient, cat si in antichitatea romana, atunci cand filozofia ingrijirii de sine era un concept bine conturat.  Centrul Tulip este situat in cadrul hotelului Vega, din statiunea Mamaia, Constanta, si va propune un rasfat de 5 stele, asemenea clasificarii hotelului si al motto-ului ”The pleasure to indulge!”,care ne defineste de 10 ani.

Avem privilegiul de a participa activ la educarea consumatorilor in privinta beneficiilor reale, pe care le au terapiile spa asupra sănătății și a recapatarii unei stari de bine, dar si in atenuarea efectelor negative ale stresului cotidian.

Pentru starea de bine a oaspetilor nostri am creat parteneriate cu branduri de top si am implementat concepte noi, premium, alaturi de colaboratorii care au ca scop rasfastul de lux: La Sultane de Saba Paris și Gemology Paris. Ne-am propus sa ne surprindem oaspetii cu o selectie de produse bazate pe ingrediente naturale, ce imbina o incarcatura ancestrala cu tehnologii avansate, dar si terapii personalizate.

Echipa Tulip Beauty and Spa este o familie, fara a ne duce in zona de cliseu, terapeutii sunt alaturi de acest proiect inca de la inceput, iar datorita respectului și profesionalismului cu care au tratat fiecare oaspete sau vizitator, acest proiect a crescut.

Esteticienii Tulip Beauty ofera terapii faciale cu rezultate asemanatoare  cu interventiile de chirurgie estetica minim invazive, concepute pe baza unei nanotehnologii, laureata a premiului Nobel in anul 2002. Produsele si tratamentele faciale marca Forlle`d pot fi efectuate doar in cateva locatii din lume, iar in Romania,  doar in doua, una dintre locatii fiind Tulip Beauty & Spa Rituals.

La Tulip Spa, terapeutii ii invita pe oaspeti la un exercitiu de imaginatie, ii indruma sa evadeze, sa calatoreasca inchizand ochii, apoi descopera destinatii exotice doar cu ajutorul simtului olfactiv, bineinteles beneficiul este multiplu, pielea este hidratata, iar corpul detensionat.

Ne dorim ca oaspetii si vizitatorii nostri sa descopere si sa experimenteze terapiile corporale si serviciile de infrumusetare premium, intr-o atmosfera intima cu un aer oriental, sa se lase cuprinsi de o stare profunda de relaxare, indusa de baia de aburi din Hammam, sa se bucure de beneficiile saunei finlandeze si ale jacuzzi-ului.

Va asteptam cu drag la Tulip Beauty & Spa Rituals, sa descoperim impreuna conceptul de relaxare, rasfat, echilibru si armonie interioara pe care le puteti obtine prin terapii si masaje!

 

Produse / marci utilizate pentru tratamente: 

 

 • La Sultane de Saba
 • Les Sens de Marakech
 • Gemology Paris
 • Forlle`D
 • Guinot
 • Kerastase
 • L`oreal professionnel
 • Moroccanoil
 • E.milac
 • OPI

Adresa: Hotel Vega, Mamaia, Constanta 

E-mail: tulip@hotelvega.ro 

Telefon: 0241.607.611/0241.607.612
Program: L-S: 9:30-19:30/D:9:30-16:00

Adresa web: https://www.hotelvega.ro/tulip

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Sorry, no posts matched your criteria.

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x

  Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

  Abonează-te la newsletter

  Ajungi imediat la tot ceea ce ai nevoie pentru tine și starea ta de bine!
  #Spa #Wellness #Balneo