Tot ce trebuie să știi despre Detox-ul Facial și beneficiile sale extraordinare

Descoperă noul trend în materie de îngrijirea tenului primăvara!

Află Joi, 10 martie, ora 19:00 cum poți să-ți detoxifici tenul, și să arăți mai tânără fără ace sau bisturiu.

👉 Ce este Detox-ul Facial?

Despre Detoxifierea corpului se vorbește non-stop în ultimii ani. Este deja un trend și o măsură de ingrijire de sine la care toată lumea apelează. După sărbători, facem detox. După vacanță, trecem pe sucuri green. Însă ce nu știu majoritatea este că tenul nostru este cel care are în primul rând nevoie de o detoxifiere făcută ca la carte.

Cum știm că pielea noastră are nevoie de un detox?

Foarte simplu! Tenul nostru este un organ viu. El ne transmite mesaje, așa cum poate el mai bine, zi de zi:

 • Acneea, porii dilatati, excesul de sebum care nu mai poate fi controlat, sunt astfel de semnale de alarmă pe care pielea noastră ni le oferă.
 • Deshidratarea, aspectul de ten obosit, tern, fără viață – care nu poate fi revitalizat prin ritualul nostru de ingrijire normal
 • Cearcănele profunde, încăpățânate, care nu vor să mai plece de la noi, indiferent de câte ore dormim pe noapte sau ce creme minune aplicăm
 • Prezența eczemelor și a zonelor cu roseata permanentă – care au trecut de la a fi episoade nefericite care se întâmplă o dată pe an, la a fi noul aspect “normal” al pielii noastre
 • Mâncărimi, usturimi care ne dau bătăi de cap și ne fură din încrederea pe care o avem în noi și în forțele proprii
 • Pe scurt: când tenul tău nu este bine, nici tu nu poți să fii bine

Nu ești tu. Nu ai dezinvoltură, flerul și încrederea de a-ti duce la bun sfârșit orice plan. De a intra în orice cameră, birou sau întâlnire cu capul sus.

Dacă nu adresezi aceste probleme, așa cum fac 99% din femei, o să fie din rău în mai rău. Micile imperfecțiuni de azi, vor deveni probleme serioase sau chiar semne permanente pe tenul tău, mâine.

Pielea noastră are nevoie de o Cură Detox Skin în special după sezonul rece.

De ce? Pielea este cel mai complex și mai mare organ al corpului nostru.

Ea intră în contact zilnic cu mii de substanțe, fie de curățare, hidratante, parfumuri, ingredienti activi, uleiuri și tot felul de alte lucruri care o pot dezechilibra și pot crea iritații, deficiențe și chiar probleme serioase. Unde mai punem că tot ce aplică pe tenul nostru se adună și ne trezim cu un build-up care blochează porii și îngreunează procesele naturale care se întâmplă la nivelul pielii.

În plus, frigul, diferența de temperatură pe care o simțim când trecem de la gerul de afară, la temperatura crescută din casă, măștile pe care le purtăm de atâta timp, toate își pun amprenta asupra tenului nostru.

De ce am invitat-o pe Ana Ciobanu, să-ți vorbească despre asta?

Tocmai pentru a preveni apariția unor asemenea urmări nefericite pe tenul vostru.

Ana nu este ambasadoare vreunui brand de cosmetice. 

Cu o experiență de peste 15 ani în industria de wellness & beauty în România, Ana Ciobanu este estetician, specialist anti-age și trainer in cosmetica aplicată. Experiența în estetică o recomanda, datorită formării profesionale în Italia, Franța și România.

Ana a urmat cursurile faimoasei Academii de Estetică şi Cosmetologie Pascal din Florenţa. Ulterior a făcut multe cursuri de specialitate: la Comfort Zone, Pevonia, Matis şi Clarins, Ayurveda Face, Aromatherapy Face and Scalp Massage, Hot-Stone Face Therapy, European Face Massage şi Ritualuri Face specifice fiecărui brand în parte.

A lucrat la Gabrio Staff Olimpo – un Day Spa Exclusivist din Toscana, Spa Facial Therapist pentru SoulSpace (al doilea Spa Exclusivist după Bvlgari Spa Milano), Four Seasons Hotel, Urban Spa şi Comfort Zone.

În prezent este Estetician Anti-Age Facial Therapist in Spa Boutique-ul sau exclusivist din Sibiu, Maison de Beaute.

Filozofia ei a câștigat încrederea tuturor femeilor care i-au trecut pragul și care participă la sesiuni complete împreuna cu ea. Își dorește în continuare să se dezvolte și să aducă un plus de valoare oamenilor care vor să îi descopere tehnica și filosofia, dar mai ales care vor să se bucure cu adevărat de un ten sănătos, de invidiat.

Puteți să vă gândiți la Ana ca la ambasadoarea tenului vostru.

În cei peste 12 ani de experiență, Ana a învățat cum să traducă nevoile tenului în niște tehnici și programe unice care dau rezultate instantanee și garantate. Astfel că, te invit la un eveniment dedicat, în care o să afli:

 • Care este cura Detox potrivită pentru pielea ta
 • Ce produse Detox-Skin să folosești cu scopul de a atenua anumite imperfecțiuni și deficiențe deja vizibile pe tenul tău
 • Ce presupune un program Inside-Detox pentru piele
 • Recomandări de ingrediente, nu branduri, corect formulate pentru o piele sănătoasă și echilibrată
 • Ce presupune un Detox-Skin în plin sezon de primăvară și de ce acum este momentul potrivit pentru un astfel de procedeu
 • Tehnici de stretching frontal decongestionant pentru o zonă și tehnici de drenaj limfatic frontal

Vom face împreună și câteva exerciții de stretching și drenaj limfatic facial frontal. Le veți face doar cu ajutorul mâinilor voastre, nu aveți nevoie de niciun produs cosmetic, dar înainte de a începe, tenul trebuie să fie demachiat și mâinile curate. Odată ce ați învățat mișcările, le veți putea face singure, acasă, bucurându-vă de rezultate de acum înainte!

Beneficiile Detox-ului Facial sunt vizibile imediat. Pielea o să arate mai bine decât a arătat în ani de zile, cu ajutorul unor tehnici simple, și sfaturi care o să vă salveze și timp și bani de acum încolo!

Anei i-au trecut pragul tot mai multe cliente disperate cu probleme de ten apărute după ce au încercat “soluții minune” văzute pe Instagram, pe care au dat o grămadă de bani la recomandarea unor persoane publice, influenceri sau promotori al unui brand sau altul.

Când vine vorba de sănătatea tenului nostru, sfatul ei este să vă puneți încrederea-n specialiști. În oameni care știu cum să adreseze corect anumite imperfecțiuni, care să cunoască modul de interactionare a ingredientelor sau acizilor, și care vă pot construi o schemă de tratament personalizat, perfect adaptat tenului vostru.

Detox-ul este un proces care nu se face după ureche, dacă vreți rezultate.

Printre beneficiile de care vă veți bucura în urma evenimentului pe care-l lansăm azi, se numără:

 • Înlăturarea toxinelor și a sebumului excesiv pentru a rămâne cu un ten curat, care radiază de sănătate
 • Oxigenarea pielii și creșterea naturală a nivelului de colagen – asta ne dă acel glow special și aspectul de ten fresh
 • Atenuarea imperfecțiunilor și a semnelor de îmbătrânire a pielii – înlăturăm celulele moarte, impuritățile și revitalizăm tenul
 • Refacerea barierei naturale a tenului, învățarea ingredientelor pe care să le căutam pentru a ajuta pielea să arate minunat, în fiecare zi, dar și a tehnicilor pe care să le incorporăm în rutina de îngrijire

Detox-ul este o gură de aer proaspăt de care are nevoie tenul tău, indiferent de vârstă!

Dacă îți dorești să întâmpini vara fără acnee, dacă nu mai vrei să te ascunzi sub straturi de fond de ten, dacă te-ai săturat de cearcănele din oglindă sau din poze, detox-ul este primul pas către o piele sănătoasă.    

Nu lăsa ca alegerile proaste legate de mâncare, de produse nepotrivite pentru tine sau de trecerea timpului să se vadă pe chipul tău!

Poți întoarce anii și te poți întoarce la o versiune mult mai fresh și tânără a ta, urmând sfaturile pe care ți le va prezenta cu drag, în cadrul evenimentului ce va avea loc joi, 10 martie, la ora 19:00

Participa la Evenimentul pe care de data acesta ți-l oferim gratuit și vei afla exact ce ai de făcut ca să-ți menții frumusețea naturală și să corectezi parte din imperfecțiunile care deja s-au instalat!

Înscrie-te la eveniment din care vei învăța ce presupune un Detox ca la carte, care-ți va revitaliza tenul în profunzime, te va ajuta să-ți recapeti tonusul, dar și încrederea în tine!

👉 Te așteptăm joi, 10 martie, la ora 19:00

👉 Evenimentul va fi online, pe Zoom și va dura aproximativ 45 de minute. Numărul de locuri este limitat!

Cât timp și resurse mai ești dispusă să pierzi pe lucruri care nu sunt potrivite pentru tenul tău? Participă la eveniment și fă primul pas către o piele fantastică! Redobândește-ți sănătatea și strălucirea tenului, cu sfaturi practice ce vin direct de la un specialist internațional! Odată ce știi ce ai de făcut, rezultatele nu vor întârzia să apară!

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Abonează-te la newsletter

Ajungi imediat la tot ceea ce ai nevoie pentru tine și starea ta de bine!
#Spa #Wellness #Balneo