TERAPEUTI SPA

Candidatul Ideal:

Calitatea, flexibilitatea, seriozitatea si bunul gust sunt devizele noastre. Credem că există mai multe ingrediente ale unei cariere de succes, iar atitudinea este la fel de importantă ca pregătirea sau experienţa profesională. Căutam adevăraţi Ambasadori ai Ospitalităţii, cu atitudine pozitivă, atenție la detalii, pasiune pentru lucrul bine făcut şi dorinţa de a excela in activitatea desfasurata.

Descrierea job-ului:

Candidatii trebuie sa fie persoane cu experienta in relationarea directa cu clientul, pasionati de lucrul in industria ospitalitatii. In afara experientei in domeniu, candidatii trebuie sa aiba pasiune si placere pentru domeniul lor, sa aiba tinuta si dezinvoltura, capacitatea de a comunica liber intr-o limba straina (engleza, franceza, germana, rusa) si sa fie disponibili pentru un program flexibil.

Aplică pentru unul dintre următoarele posturi și poti descoperi înclinații către o carieră în turism, in industria SPA, la unul dintre cele mai cunoscute centre SPA din tara noastra.

Posturi disponibile:

-medic specialist specializarea “Recuperare Medicala”;

-medic rezident specializarea “Recuperare Medicala”;

-asistent medical balneo-fizio-kinetoterapie;

-tehnician maseur;

-kinetoterapeut;

-cosmeticiana;

-baies;

-salvamar;

Program de lucru de 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, in baza contractului individual de munca.
Se asigura o masa pe zi, se deconteaza transportul sau se ofera cazare pentru personalul care locuieste in afara judetului Constanta.
Posturile sunt disponibile in cadrul hotelului Europa din localitatea Eforie Nord.

 

Descrierea companiei:

ANA HOTELS este cel mai cunoscut lanț hotelier autohton, având 6 locații în: București, Poiana Brașov si Eforie Nord. De la Athénée Palace Hilton, unul din simbolurile Bucureștiului și Crowne Plaza, la Sport Hotel & Spa (Poiana Brașov) și Hotel Europa (Eforie Nord), indiferent ce destinație de vacanță alegi, la munte ori la mare, Ana Hotels reprezinta un reper al ospitalitatii in Romania.

Cu o amplă panoramă spre marea aflată la câţiva paşi, Hotelul Europa este o locaţie deosebită, aproape de centrul staţiunii balneare Eforie Nord şi de Lacul Techirghiol. Hotelul reprezintă o adevărată oază de verdeaţă prin impresionanta sa grădină de vară, alături de cele două piscine exterioare(una cu apă dulce, una cu apă sărată), iar hotelul găzduieste și centrul de sănătate şi relaxare ‘’Ana Aslan Health SPA’’, unul dintre cele mai renumite centre SPA din țară.

Oferim un loc de munca civilizat, cu conditii reale de dezvoltare profesionala.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Abonează-te la newsletter

Ajungi imediat la tot ceea ce ai nevoie pentru tine și starea ta de bine!
#Spa #Wellness #Balneo