Teleferic SPA Center, aflat in inima celui mai cunoscut resort montan din Romania, Poiana Brasov, se distinge prin noutate, caldura si stil. Armonia, starea de bine si relaxarea sunt deziderate ce se contopesc perfect in cadrul Teleferic Grand Hotel, departe de tumultul cotidian, in linistea pe care padurea si muntele o confera. O gama variata de terapii realizate de profesionisti in cadrul celor trei saloane dedicate si cu ajutorul produselor cosmetice de o calitate deosebita, ajuta la revigorare si atingerea starii de bine. Sala de gimnastica, jacuzzi-ul exterior amplasat intr-un decor idilic, piscina acoperita, cele trei tipuri de sauna, umeda, uscata si infrarosu, sunt elementele care intregesc vacanta perfecta la munte.

Adresa:  Str. Poiana Soarelui nr. 243, Poiana Brasov, Brasov

E-mail: spa@telefericgrandhotel.ro

Telefon: 0368.100.206

Program: Zilnic, 10.00 – 22.00

Adresa web: telefericgrandhotel.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

              Echilibru, energie și eliberare. Masajul pe pat de cuarț de la Teleferic Spa Center este un boost de energie pentru trup și suflet, pentru ca tu să te reconectezi la sursele de energie.

Detoxifiere prin sauna

              Corpul uman se autointretine cu precizia unei masinarii, coordonand activitatile chimice de care depinde orice fiinta. Insa atunci cand sistemul imunitar este slabit si alimentatia este nesanatoasa, el nu mai functioneaza corespunzator.

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


TOP