Teleferic Spa Center Teleferic Grand Hotel, Poiana Brașov

Teleferic Spa Center

Teleferic SPA Center, aflat in inima celui mai cunoscut resort montan din Romania, Poiana Brasov, se distinge prin noutate, caldura si stil. Armonia, starea de bine si relaxarea sunt deziderate ce se contopesc perfect in cadrul Teleferic Grand Hotel, departe de tumultul cotidian, in linistea pe care padurea si muntele o confera.

Teleferic Spa Center oferă o gamă variată de terapii

O gama variata de terapii realizate de profesionisti in cadrul celor trei saloane dedicate si cu ajutorul produselor cosmetice de o calitate deosebita, ajuta la revigorare si atingerea starii de bine. Sala de gimnastica, jacuzzi-ul exterior amplasat intr-un decor idilic, piscina acoperita, cele trei tipuri de sauna, umeda, uscata si infrarosu, sunt elementele care intregesc vacanta perfecta la munte.

Adresa:  Str. Poiana Soarelui nr. 243, Poiana Brasov, Brasov

E-mail: spa@telefericgrandhotel.ro

Telefon: 0368.100.206

Program: Zilnic, 10.00 – 22.00

Adresa web: telefericgrandhotel.ro

Sorry, no posts matched your criteria.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Masajul pe pat de cuarț – o atingere divină pentru trup și suflet. Echilibru, energie și eliberare. Masajul pe pat de cuarț de la Teleferic Spa Center este un boost de energie pentru trup și suflet, pentru ca tu să te reconectezi la sursele de energie.

Detoxifiere prin sauna

Detoxifiere prin sauna. Corpul uman se autointretine cu precizia unei masinarii, coordonand activitatile chimice de care depinde orice fiinta. Insa atunci cand sistemul imunitar este slabit si alimentatia este nesanatoasa, el nu mai functioneaza corespunzator.

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


    0
    Would love your thoughts, please comment.x
    ()
    x

    Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: