Situat in mijlocul padurii, in Poiana Cerbului, Centrul Wellness & SPA din cadrul SunGarden Golf & SPA Resort ofera o experienta unica. Fie ca doriti sa evadati din cotidian pentru cateva ore, fie ca doriti  o vacanta in scop de tratare si relaxare,  SunGarden SPA va pune la dispozitie urmatoarele facilitati: piscina interioara, tepidarium, dus emotional, sauna cu infrarosu, bazin cu apa sarata, sala de fitness si cabinete pentru terapii si proceduri SPA. In sezonul cald, o piscina exterioara permite si cure de soare. In plus, la SunGarden Golf & SPA Resort puteti practica sportul in aer liber: golf, fotbal, tenis, volei, ciclism, drumetii, tir cu arcul, pescuit sportiv. Hotelul intampina oaspetii cu un design deosebit, iar Restaurantul SunGarden va imbie cu o bucatarie sanatoasa si delicioasa. Pe scurt: un sejur SPA & wellness complet.

Adresa:  1000 Poiana Cerbului, 407055 Baciu

E-mail: spa@sungardenresort.ro 

Telefon: +40 735 888.000

Program: 11:00 – 23:00

Adresa web: www.sungardenresort.ro/

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DespreSpa
Average rating:  
 0 reviews

Fiind situat în centrul Transilvaniei, pachetele specifice zonei – constand in ritualuri semnatura SunGarden Golf & Spa Resort pentru relaxare, sunt inspirate din Transilvania, regiune care abundă în peisaje mirifice, terenuri fertile, floră și faună bogată, tradiții vii și oameni primitori” Bogăția Transilvaniei Ritualul începe cu o procedură de îmbăiere cu apă, lapte și miere.

Tagged under: , ,

Amedeea Paradise, taram fermecat

Am pasit adesea in spa-uri care parca m-au transpus intr-o alta lume, dar niciodata pana acum nu am avut senzatia atat de intensa ca as fi ajuns intr-un… basm. Atunci cand patrunzi in Amedeea, o noua zona wellness inaugurata nu de mult de Sun Garden Golf & Spa Resort, abia iti vine sa crezi ca

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


TOP