Cautare

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

StudioDojo - Lacasuri in care poti practica arte stravechi pentru relaxarea mintii, trupului si spiritului

Descoperă mai multe StudioDojo:

Dand click pe fotografiile de mai jos - vei putea citi mai multe detalii despre studio-ul / dojo-ul de care esti interesat(a):

StudioDojo - Country Spa Health and Beauty Retreat -  Simți că oboseala, stresul și problemele cotidiene te apasă? Te-ai săturat de muncile casnice și de interminabilele ore petrecute la birou? Vrei să evadezi și să dedici doar timp pentru tine? Dacă răspunsul este da, soluția pentru tine este un retreat! O astfel de vacanță reprezintă escapada perfectă care, cu siguranță, te va îmbogăți spiritual și mental. Este prilejul ideal pentru a te redescoperi, a învăța lucruri noi și de a te relaxa în mijlocul naturii. Ai 10 motive pentru a merge!

Country Spa Health & Beauty Retreat ți-a pregătit locația potrivită pentru a petrece un retreat de neuitat. Situat la mai puțin de 30 de minute de capitală, pe malul lacului Snagov, Country Spa Retreat îți pune la dispoziție un pachet complex de servicii special dedicate pentru a-ți regăsi echilibrul și starea de bine. Lasă-te răsfățată de tratamente corporale, adoptă o dietă sănătoasă sau află secretele medicinei alternative într-o zonă înconjurată de natură, cu acces la teren de sport, piscină, jacuzzi și alte facilități SPA.

Country Spa Health & Beauty Retreat este un centru complet de sănătate și îngrijire conceput pentru a te ajuta să îți regăsești echilibrul fizic și emoțional. Toate informațiile despre tratamentele disponibile în cadrul centrului spa, le găsești pe  www.countryspa-retreat.ro.

TOP