spaGuide - Maria Rendes. Un ghid de incredere pentru dezvoltarea SPA

GHIDUL DE INCREDERE PENTRU SPA-UL TAU

         

          DEZVOLTAREA DE SPA

 • De la spauri de hotel, resort sau pensiuni, la day spauri sau cele administrate de Primarii- orice tip de spa
 • Designul facilitatilor de la primele schite, la dimensionare si flux operational, corecte
 • Designul serviciilor si Concepte Unice cu valorizarea locatiei
 • Dotari complete de echipamente si produse spa
 • Recrutare si training personal spa

          

          PENTRU SPAURILE CARE OPEREAZA

 • Mystery shopper. Evaluare a calitatii serviciilor, eficientei si meniului
 • Evaluare a facilitatilor si dotarilor
 • Reamenajari si reutilare pentru experiente spa superioare
 • Refresh SPA MENU cu trainingul aferent in terapii spa

          

          SOLUTII SPA MANAGEMENT

 • Rezervari si imbunatatire servire clienti
 • Plan de personal si eficientizare
 • Spa menu engineering
 • Spa revenue management

 

CE ESTE si CE FACE un Consultant Spa?

Sunt mai multe tipuri de profesionisti spa, fiecare cu particularitatile lui si in masura sa serveasca total sau numai partial in proiectul deschiderii unui Spa.

1.    Consultantul Spa 360 de grade. Este persoana de care aveti nevoie la modul absolut. Este in masura sa va ghideze de la inceputul pina la sfirsitul proiectului.  Unde il gasiti? O persoana care a condus sau activat in Spa-uri si cunoaste personal toate operatiunile ce asigura buna functionare a unui Spa, cel mai bine unul de 5*****, e foarte potrivita.

Este o persoana care are ”Know How”-ul de care aveti nevoie, pe care vi-l pune la dispozitie si face posibila analize decizionale care sa va poarte la un profit maxim. Daca a lucrat intr-un Hotel Spa atunci cunoaste si exigentele particulare ce pot aparea intre Spa si diversele departamente- receptia hotelului, restaurant, rezervari. Trebuie sa inteleaga limbajul-  P&L- Profit& Pierderi, plan business, marketing.

2.    Specialistul Spa.  Este o persoana care are o experienta focalizata pe anumite aspecte ale Spa-ului. Poate fi un specialist in marketing, nutritionist, homeopat, doctor holistic, etc. Acestia pot fi colaboratori ai unui Consultant Spa 360 de grade, gratie experientei specifice, sau a unui Director Spa pentru crearea unei noi campanii de marketing, modificarea ofertei de servicii prin crearea unui nou menu etc.

3.    Consultant in vinzari/furnizor. Este persoana a carui nume e asociat cu o linie de produse sau echipament Spa. E in masura sa dea raspunsuri detaliate cu privire la produse, echipamente si care sunt foarte importante pentru buna functionare a afacerii Spa. Nu uitati ca scopul lor principal este de a vinde, asa ca sfaturile  trebuie interpretate in acest context.

 

spaGuide - Consultantul Spa 360 de grade,

care va ajuta sa luati deciziile juste si la momentul just, pentru businessul dumneavoastra.

EXPERIENȚĂ     PROFESIONALISM     REZULTATE

 

Aceste valoroase resurse  va vor sprijini pentru a va dezvolta in continuare afacerea spa, va vor starni idei noi si va vor sprijini sa va atingeti obiectivele.

SpaGuide a asistat in ultimii ani pe piata romaneasca investitori in noi dezvoltari de spa pe toate etapele dezvoltarii si in managementul operational al spaului dupa deschidere. Pe plan international a acumulat o experienta de aproape 15 ani lucrand in spauri pentru mari hotelieri.

In tara a semnat recent 2 concepte de spa castigatoare, pentru Grand Santerra Spa la Balvanyos Resort si pentru Herculum Spa la Afrodita Resort in Baile Herculane. Grand Santerra Spa a obtinut deja de la deschiderea din 2016 mai multe Premii nationale, iar Herculum Spa a fost castigator in anul 2019 la competitia europeana ESPA Innovation awards, categoria INNOVATIVE SPA CONCEPT.

Alte proiecte de referinta sunt: colaborarea la Teleferic Grand Spa la Hotelul Teleferic sau Cellarium Spa la Castelul Daniel.

   Este preocupata in mod deosebit de Sanatatea pietei spa & wellness romanesti incat Romania sa devina destinatie Wellness.

 

MARIA RENDES

CONSULTANT SPA

Telefon: 0727 912 653

Email: spaguide.mariarendes@gmail.com

 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: