/
/
Yunohana, baia de sare japoneză

Yunohana, baia de sare japoneză

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Yunohana, baia de sare japoneză
Yunohana, baia de sare japoneză

Yunohana, baia de sare japoneză. Creat in termele din Beppu, Japonia, yunohana este un concentrat de oligoelemente naturale care au fost transformate din vapori termali in cristale. Acest concentrat redevine activ imediat ce este varsat in apa. Prin osmoza, aceste oligoelemente sunt asimilate rapid de corp. Sarea de baie yunohana contine minerale, printre care fier, magneziu, zinc, germanium, arama, aur, sodium, potasiu, amoniu, calciu.

Yunohana, baia de sare japoneză. Japonia este un pamant vulcanic, bogat in izvoare termale

Pentru a realiza si a recolta aceste cristale binefacatoare, se foloseste o adevarata tehnica traditionala. Mai intai sunt captati vaporii izvorului termal de sursa vulcanica. Vaporii trec printr-o serie de transformari. Dupa 40-70 de zile, in functie de conditiile chimice, se formeaza cristalele.

Aceasta baie are o putere mare de detoxifiere, lasand pielea asemanatoare cu cea a unui bebelus. In plus, ea imbunatateste circulatia sangelui si este un drenaj natural al corpului. In general, baia yunohana este recomandata pentru o cura de detoxifiere. Cristalele yunohana se prezinta sub forma de pulbere orange, ambalata in pliculete. Sarea de baie se varsa in apa din cada, determinand corpul sa transpire. Acesta baie incalzeste tot corpul si dupa ea este recomandata o perioada de repaos. Baia dureaza aproximativ 15-20 de minute. Scopul acestei bai este o cura termala la central tau SPA preferat sau chiar la tine acasa.

Dupa 11 ani de cercetari, Ministerul Sanatatii din Japonia a eliberat un certificat care atesta cristalele de sare termala ca avand efecte benefice in dermatologie, reumatologie si le atribuie o lista lunga de efecte relaxante, detoxifiante, remineralizante, impotriva oboselii si decontractante. Pentru a beneficia pe deplin de efectele bailor cu sare yunohana este recomandata o cura cu 2 sau 3 bai de cate 20 de minute pe saptamana, timp de 6 saptamani.

Beppu este o statiune balneara care se afla pe insula Kyushu

Și care gazduieste anual 12 milioane de persoane care doresc sa beneficieze de cura cu sare, alegand intre numeroasele izvoare termale cu apa de culoare albastra sau rosie, in functie de mineralele pe care le contine. Orasul Beppu este considerat unul dintre cele mai mari statiuni termale din lume. Aici se afla peste 3700 de izvoare termale, repezentand 1/6 din izvoarele japoneze.

Efectele yunohana au facut obiectul unui studio al lui Masashi Nobunaga de la Universitatea de Medicina din Hyushu. El a aratat ca, spre desoebire de o baie normala, caldura corpului dupa o baie yunohana se mentine mai mult de 30 de minute. Muschii se relaxeaza pentru o perioada lunga, cantitatea de transpiratie este destul de mare, iar functionarea organelor se imbunatateste prin aportul mare de minerale si oligoelemente.

Ti-am facut pofta de spa? Te putem programa intr-unul dintre centrele spa partenere!

Subiecte:Spa

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *