/
/
Wello a descoperit beneficiile masajului suedez

Wello a descoperit beneficiile masajului suedez

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Wello a descoperit beneficiile masajului suedez
Wello
Wello a descoperit beneficiile masajului suedez. Imaginează-ti ca stai intr-o incapere luminata discret, cu un prosop moale asternut pe spate si miresmele uleiurilor esentiale plutind in aer. Incet, incet, prin miscarile terapeutului, ti se relaxeaza toate simturile, iar grijilie par sa dispara ca prin magie. Cam acestea sunt senzatiile pe care le-ai experimentat in cazul in care ai testat vreodata masajul suedez.
Poate nu te-ai gandit insa ca el nu este doar un rasfat, ci o adevarata binecuvantare pentru sanatate. Iata ce am aflat!

Wello a descoperit beneficiile masajului suedez. Ce este masajul suedez?

In primul rand, iti recomand sa alegi aceasta terapie daca nu ai mai fost pana acum la spa. Miscarile ferme, dar totodata blande, sunt ideale pentru o „introducere” in arta relaxarii.
 
Terapeutul va incepe de regula cu zona abdominala, unde va efectua manevre ample, care se vor prelungi pe umeri si pe maini, apoi vor cobori spre spate si pe picioare. La jumatatea tratamentului, vei fi rugat sa te intorci pentru masajul din partea frontala.
 
Terapeutul va folosi atat dosul palmei, cat si varfurile degetelor pentru a aplica presiune si a detensiona musculatura. Spre deosebire de Shiatsu (unde se merge strict pe puncte) sau Thai (unde terapeutul te implica mult mai mult in miscari), masajul suedez a fost creat special pentru a directiona circulatia sangvina spre grupele musculare.

Alte beneficii:

Pe langa detensionarea musculaturii si a articulatiilor, a reiesit din numeroase studii suedeze ca acest tip de masaj ajuta si la:
  • tratarea artritei;
  • atenuarea simptomelor sindromului de tunel carpian;
  • intarirea sistemului imunitar;
  • reducerea tensiunii arteriale;
  • atenuarea simptomelor fibromialgiei;
  • tratarea migrenelor.
 
Totodata, orice forma de masaj este un boost excelent pentru psihic, fiind recomandat in cazul celor care sufera de anxietate sau depresie.
 

Wello

 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *