/
/
Tratamente pentru siluetă

Tratamente pentru siluetă

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Tratamente pentru siluetă
Tratamente pentru siluetă
Tratamente pentru siluetă. Astăzi ne ocupam de… silueta. Daca simtiti ca aceasta are nevoie de anumite imbunatatiri. Pe langa adoptarea unei diete sanatoase si echilibrate nutritional, va putem da cateva ponturi pentru ca in aceasta vara sa ajungeti sa fiti cea mai buna versiune a dumneavoastra.
 
Una dintre variante, poate si cea mai populara, este masajul anticelulitic. Acesta contribuie la remodelarea tesutului adipos, reducand aspectul de coaja de portocala si este eficient in cazul celulitei determinate de un comportament favorizant. Alimentatie incorecta, sedentarism, si nu in cazul celulitei de cauza inflamatorie, care trebuie abordata din perspectiva medicala.

Tratamente pentru siluetă: Masajul anticelulitic

Acesta influenteaza metabolismul celular si sistemul glandular. Printr-un consum accelerat de calorii, prin eliminarea excesului de apa retinuta in tesut, in scopul scaderii in greutate.
De asemenea, masajul anticelulitic are drept urmare:
  • o imbunatatire a circulatiei sangelui;
  • o activare a sistemului venos, in scopul eliminarii mai rapide a reziduurilor metabolice acumulate la nivelul celular;
  • un efect de drenaj limfatic local, in acest fel ameliorandu-se elasticitatea si tonusul pielii si al tesuturilor subcutanate.
 
Manevrele de masaj anticelulitic sunt locale – doar in zonele afectate (abdomen, fese, picioare, brate), au o viteza sustinuta si alterneaza de la manevre profunde la superficiale, de la manevrele rapide la cele cu efect relaxant, fiind miscari active-pasive si pasive cu rezistenta.
 
La Country Spa puteti opta pentru masaj anticelulitic sau masaj anticelulitic cu ventuze. Atunci cand vacuum-ul este aplicat pe suprafata pielii, inversarea presiunii determina celulele de grasime, care formeaza celulita, sa se desparta. Circulatia sangelui este stimulata si ea, iar grasimile si toxinele sunt eliminate odata cu limfa in exces.

Efectul anticelulitic al masajului este amplificat de folosirea unor creme si produse anticelulitice cu ingrediente active

Frecventa si numarul sedintelor de masaj anticelulitic se stabilesc in functie de gradul de celulita si de excesul ponderal al persoanei. Atentie, insa, pentru ca masajul cu ventuze prea intens poate cauza si invinetiri ale pielii. Aceasta nu este o problema din punct de vedere medical si efectele benefice raman, dar, din punct de vedere al aspectului, multa lume ar putea sa nu isi doreasca asa ceva. Nu se recomanda persoanelor cu sensibilitate venoasa.
 
O alta varianta, care poate fi adoptata individual sau complementar masjului anticelulitic, o consituie termoterapiile. Impachetarile corporale in Termocuverta sau Capsula cu infrarosu. Acestea actioneaza in acelasi sens, reducand retentia de apa din tesuturi si imbunatatind circulatia. Efectul acestora fiind insa amplificat de actiunea termica, caldura degajata de termocuverta provoaca dilatarea porilor. In acest fel, pielea capata o mai mare permeabilitate la principiile active continute in cremele si namolurile care se aplica pe corp in cadrul sedintei de tratament.
 
In functie de specificul fiecarei persoane, sedintele de masaj anticelulitic si impachetarile se pot completa cu sesiuni de sauna calda sau uscata si alte terapii menite sa va relaxeze si sa va energizeze.
 
Detalii suplimentare privind produsele si serviciile noastre puteti obtine apeland numerele de telefon 031.425.29.13 / 0774.037.382 sau accesand http://www.countryspa.ro/index.php/preturi.
 
Va asteptam cu drag!

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *