/
/
Ritualuri exclusiviste Spa Face

Ritualuri exclusiviste Spa Face

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Ritualuri exclusiviste Spa Face
Ritualuri exclusiviste Spa Face

Ritualuri exclusiviste Spa Face. Un ritual Spa Face, este un must have al momentului generat de Industria Spa si personalizat de fiecare locatie in parte.

Ritualuri exclusiviste si personalizate sunt create de expertii Skin Care, pentru o piele impecabila, sanatoasa si o stare de bine suprema. O multime de tratamente mirate pentru a multumi pana si cele mai exigente cerinte, pentru un rezultat optim. In diferite Locatii Spa, la rubrica “Menu”  Spa Face Treatments veti gasi numeroasele tratamente destinate fiecarui tip de ten in parte. Este bine, si va recomand sa va lasati pe mainile experte ale unui facial therapist care va va recomanda inca de la primul check-in in Spa, tratamentul cel mai bun pentru d-voastra.

Tratamente anti-age, hidratante, purifiante sau decongestionante, cu multe ingrediente pretioase, de la apa de mare 100% pura, la extracte biologice din plante si diverse “nectare” din fructe, va stau astazi la dispozitie pentru a va conserva frumusetea si starea de bine a pielii.

Ingrediente botanice, booster sau fiole cu vitamine si minerale, impreuna cu mainile therapistelor spa, va pot darui o experienta plina de trairi frumoase Spa. Printre masajele exclusiviste in Spa-urile Europene sunt:

Ritualuri exclusiviste Spa Face -„Petrissage”

un masaj special conceput pentru destinderea si relaxarea muschilor faciali. Se realizeaza mai intai cu miscari lente, usoare ca mai apoi miscarile sa fie din ce in ce mai antrenante si rapide. Rezultatul acestui masaj este o mai buna oxigenare la nivel celular si atenuarea vizibila a ridurilor.

Al doilea all’avanguardia este Hot Stone Face Massage

… un masaj delicat cu pietre calde vulcanice de dimensiuni mici in perfecta sinergie cu uleiuri esentiale de lavanda si ylang ylang. Miscari lente si presate, combinate cu scurte miscari de Shiatsu. Prosoape calde, scaldate in infuzii de lemon gras si neroli, impreuna cu aromaterapia, fac din acest ritual unul dintre cele mai cerute ritualuri Spa Face .

Beauty Touch

… este un alt masaj realizat cu mare precizie de un expert Spa Face. Care cu ajutorul unui instrument asemenea unui creion, va face cateva presiuni pe anumite regiuni, un fel de reflexoterapie Spa Face, pentru a restabili fluxul de energie si a inlatura tensiunea prezenta la suprafata fetei. 

Ritualurile Spa Face sunt in stransa sinergie cu masajele faciale si cu inca cateva detalii de” Inceput” si “Sfarsit” de ritual. Casele mari, au introdus un fel de Mini-ritualuri, de Bun-Venit ! Da…chiar asa este, sunt mici detalii care fac diferenta si daruiesc ceva mai mult decat o simpla experienta. Mini-ritualuri sunt “savuroase” prin lejeritatea miscarilor, fluiditatea esentelor si atmosfera Spa pe care o creaza.

Un ritual in voga in acest  sezon este Deep Cleansig Hydrating 1h și 30 min

Ritualul incepe cu o analiaza atenta a pielii, realizata de un expert Skin Care. Urmeaza un masaj cranio-sacral, cu miscari lente asemenea valurilor marii (pentru a ne aminti de mare). Apoi trecem la cateva presiuni legere de-a lungul scalpului. Urmeaza faza de curatare in profunzime a fetei, gatului si decolteului. Iar mai apoi aplicarea unei masti detoxifiante. Totul se termina cu un masaj de drenaj limfatic “curat” pentru un abandon “legere” intr-o atmosfera de grand class.

Cu drag ,

Ana

Ana Ciobanu

Spa facial Therapist

Contact: 0756342747

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *