/
/
Respiră mai bine la Băile Govora

Respiră mai bine la Băile Govora

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Respiră mai bine la Băile Govora Hotel Palace
Vine, vine primăvara și virozele vor afecta întreaga țară

Respiră mai bine la Băile Govora! Tu știai de minunile de la Govora? Ai aflat oare că, stațiunea balneară Băile Govora este considerată cea de-a doua stațiune balneară din Europa? Atuul ei? Numărul de izvoare cu ape minerale iodurate și bromurate. Ei bine, dacă ai probleme respiratorii sau dacă ai un copilaș care suferă de afecțiuni din zona ORL, acolo e de voi.

Recomndarea noastră? Hotelul Palace Băile Govora. Respiră mai bine la Băile Govora!

O clădire monument istoric, premiată si recunoscută pentru valoarea sa. Arhitectura eclectica cu influențe de Art Nouveau și elemente de inspirație neoromânească, transformă Palace-ul din primul hotel cu bază de tratament din România într-un monument istoric.

Hotelul a fost construit în anul 1911 de arhitectul francez Ernest Doneaud și este un spectacol de arhitectură. El are 365 de goluri în zidurile clădirii, simbolul zilelor unui an întreg. Și asta nu e tot. Hotelul este poziționat în așa fel încât lumina soarelui să pătrundă în fiecare camera zilnic.

Ce nu trebuie să uiți este că, La Palace, fiecare zi e o poveste vindecătoare. Explicația? Hotelul se află în mijlocul Parcului Balnear din Govora, de altfel, cel mai mare parc balnear din România, cu o suprafață de aprox. 20 ha și alei cu o lungime totală de 5-6 km. 

La Palace, terapiile balneare au la bază ape bromurate și iodate. Ele  ameliorează și vindecă afecțiuni din zona ORL precum inflamaţii, rinite alergice, rinite atrofice-ozena, rinosinuzite, faringoamigdalite, laringite, micoze orofaringiene, otite și altele. 

Nu ezita să profiți de cea mai mare varietate de ape terapeutice din România. Aici, apele minerale au o compoziție chimică diferențiată: ape sărate iodurate, bromurate, sulfuroase foarte concentrate, ape hipotone, sulfuroase, bicarbonate, sodice, calcice și magneziene.

Poftim la vindecare! Poți profita de pachetul ”Iarna balneară”, care conține 5 nopți de cazare cu demipensiune, 15 proceduri terapeutice, acces nelimitat la SPA, la prețul de 1070 lei loc în camera dublă.

Află mai multe pe  https://hotelpalacegovora.ro/index.php/oferte-hotel-palace

Str. Parcului, nr. 1
Băile Govora, Jud. Vâlcea, România

Subiecte:Spa

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *