/
/
Recidive: în urma tratamentelor faciale realizate în Institut

Recidive: în urma tratamentelor faciale realizate în Institut

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Recidive: in urma tratamentelor faciale realizate in Institut

Recidive: în urma tratamentelor faciale realizate în Institut. Am ales sa vorbesc in acest articol despre eventualele situatii neplacute aparute in urma unui tratament facial.

Tratamentele faciale, dragele mele, prin structura lor, au rolul de a curata, repara si corecta eventualele imperfectiuni cutanate.

Recidive: în urma tratamentelor faciale. În domeniul estetic tratamentele se clasifica in :

Tratamentele esentiale,  includ doar etapa de curatare, in care esteticiana curata in profunzine epidermul lasand pielea perfect curata. Aceste tratamente au fost concepute pentru a realiza un “deep cleansing” fara impuritati. Rolul acestor tratamente este acela de curata comedoanele steril si aplicarea unor masti faciale purifiante/sebo-regulatoare sau de calmare al epidermului. De acest protocol pot beneficia toate tenurile mixte, grase, seboreice predispuse la acnee.

In timpul unui astfel de protocol care de obicei dureaza 60’-75’, masajul se va evita cu dasavarsire.

Tratamentele anti-age, au rolul de a repara si a imbunatatii considerabil textura unui ten tern, matur, lipsit de elasticitate si predispus la imbatranire pre-matura. Aceste tratamente sunt mirate pentru toate tenurile uscate, alipice, deteriorate si vlaguite. Ingredientii activi sunt boostere-le multivitaminice care includ colagenul si elastina, precum si multe elemente nutritive cu scopul de a repara si a imbunatatii textura tenului. Se recomanda masajul, pentru ca ingredientele selectionate in boostere sa patrunda cat mai profund si sa regenereze  pielea usor subtiata si deteriorata de la suparafata. Peeling-urile se fac foarte “legere”, si aburul se va folosi doar daca este necesar. Altfel, vom produce descuamari, si o stare de uscaciune considerabila la nivelul pielii.

Tratamentele corectoare, au rolul de corecta eventualele imperfectiuni cutanate, cu mar fi:

petele pigmentare, porii dilatati si ridurile vizibile. Dupa un astfel de tratament fiecare persoana poate observa un rezultatat vizibil, chiar dupa prima sedinta de tratament. Aceste tratamente sunt recomandate odata la trei saptamani  pentru mentinerea unui rezultat timp indelungat. Ingredientii vedeta sunt vitamina C- pentru iluminare, acidul dezoxiribonucleic pentru porii dilatati, si ingredienti marini pentru atenuarea ridurilor.

In ceea ce priveste masajul facial, se poate efectua pe tenurile uscate, alipice, deteriorate si lipsite de elasticitate. La tenul acneic, seboreic si problematic masajul facial nu este recomandat !

In ceea ce priveste tenurile afectate de dermatita seboreica, tratamentele faciale sunt recomandate doar de medicul dermatolog, precum si diverse creme si lotiuni special recomandate de catre medic, toate in sinergie pentru  apatizarea imperfectiunii . 

Recidive: în urma tratamentelor faciale

Cand peeling-ul este efectuat profund sau enzimatic, masat timp indelungat poate crea iritatii sub forma unor mancarimi, roseata permanenta si descuamare, des intalnit aceasta reactivitate pe tenurile deteriorare, cu epiderm subtire si predispuse la uscaciune.

Cremele cu textura grasa, precum si uleiurile necorespunzatoare (comedogenice) imbinate cu masajul facial pe tenul gras, seboreic duce la aparitia unei acnee inflamatorie, caracterizata prin pustule localizate neregulat pe suparafata fetei.Trece usor, si se consiliaza folosirea unor produse cu rol de uscare(recomand, Brevoxyl-crema).

De retinut !

Tratamentele faciale…. curata, corecteaza si previn imbatranirea cutanata….Nu Anuleaza ridurile deja instalate ,Nu Trateaza acneea cauzata de diversi factori interni, hormonali sau anomalii sangvine, Nu Inlatura petele maronii de pe fata, toate aceste imperfectiuni ,tratamentele le apatizeaza si le corecteaza.

Masajele faciale au rolul de a stimula circulatia sangvina de la nivelul fetei, sporesc oxigenarea la nivelul tesuturilor, cresc productia de colagen si elastina, si imbunatatesc aspectul cutanat.

Dar masajele….Nu anuleaza ridurile de la nivelul fetei  !

Pielea se schimba….nu ramane niciodata la fel, de aceea noi ca experti beauty incercam sa gasim remediul cel mai potrivit pentru imperfectiunile fiecaruia in parte….

Cu drag,

Ana 

Ana Ciobanu

Spa facial Therapist

Contact: 0756342747

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *