/
/
Pielea și Yoga Face

Pielea și Yoga Face

06 Nov 2012
|
Pielea si Yoga Face
http://www.dreamstime.com/stock-photography-young-happy-attractive-woman-arms-wide-open-nature-outdoor-breathing-image35684682

Pielea și Yoga Face. Am ales acest articol, pentru ca voi sa intelegeti mai mult pielea vostra si eventualele imperfectiuni  care se gasesc la suprafata ei. De-a lungul anilor am observat ca pielea este mai mult decat un invelis pe care il curatam in mod constant. El reflecta atat de bine interiorul nostru incat Suntem una cu El.

Ciudat?! Pentru mine si pentru cunoscatori, este atat de real incat la un simplu check-in, observam foarte multe aspecte legate de starea interioara a clientului care se reflecta pe piele. Pielea ne reflecta pe “Noi”, oricat de paradoxal ar insemna.

Orice stare de bulversare (stresanta) care a invadat persoana analizata, se arata la exterior prin iritatie, bubite si acnee. Totodata aceasta perioada dureaza atata timp cat persoana in cauza descopera “cauza”. Și redevine in perfecta armonie cu “Ea” insasi.

Starea de insatisfactie interioara se reflecta pe piele, ca si un colorit opac, vlaguita si cazuta. Iar sentimentele refulate in exces, se observa foarte vizibil la persoanele de sex feminin care se apropie de intrarea la menopauza, prin ingrosarea tesutului cutanat si rigiditatea faciala.

Stiinta a descoperit ca reinnoirea celulara este odata la 28 de zile, un ciclu constant in care lunar pierdem asa zisele”celule moarte”, pentru a face loc altora noi. Cu cat regenerarea celulara este mai rapida cu atat sistemul imunitar al pielii este mai puternic si pielea functioneaza in parametrii normali. Perioada critica incepe odata cu incetinirea celulara. Cand pielea este obosita si trebuie ajutata in acest proces.

Referitor la legatura imperfectiunilor cutanate cu pielea, cred ca geneticul influenteaza intr-un procent destul de mare si ulterior stilul de viata al fiecaruia dintre noi.

Mai precis, pentru o piele sanatoasa avem nevoie constanta de apa, antioxidanti si protectie solara .  

Pielea și Yoga Face. Apa, curata, purifica si hidrateaza organismul.

Antioxidantii  In cea mai mare parte, tind sa constatat ca imbatranirea cutanata este cauzata de stresul oxidativ datorat radicaliilor liberi, razelor UV si al poluarii .

In acest proces de degradare cutanata, observ ca antioxidantii sunt singurii capabili sa neutralizeze pe termen lung efectele radicalilor liberi si acestia vor revolutiona era cosmeticelor. Pentru voi reprezinta doar o noua categorie de produse, dar in spatele lor se ascund adevaratele secrete ale unei tinereti fara batranete.

Protectia solara, daca nu este folosita 365 de zile pe an, constant in fiecare zi, atunci nu veti face nimic valoros pentru pielea vostra.

Ultima carte pe care am citit-o este urmatoarea: „Cauzele spirituale ale bolilor”. De aici am extras pentru voi cateva aspecte adevarate care va pot fii de mare folos in tratarea unor probleme cum ar fi acneea sau bolile de piele. Coreland trairile noastre cu pielea si psihosomatica citez urmatoarele:

*Acneea inseamna neacceptarea propriei persoane. Nu iti place de tine !

*Bolile de piele apar datorita acumularilor de toxine in sange. Dar mai sunt generate si de probleme hormonale. Problema pielii subliniaza teama individului de a se exprima , de a se deschide complet.

*Conflictul psihic cu spatiul poate predispune la boli de piele.

*Imbatranirea precoce, de fapt consta in otravirea cronica a organismului cu toxine din intestinul gros.

In concluzie: Dragele mele, este foarte importanta comunicarea emotiilor, exprimarea lor si recunoasterea starilor de spirit. La toate acestea se adauga un mod de viata sanatos, si multa protectie solara 365 de zile pe an. Nu uitati ! Soarele este cel mai mare inamic al pielii noastre.

Cu drag,

Ana

Ana Ciobanu

Spa facial Therapist

Contact: 0756342747

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare