/
/
Mirodenii

Mirodenii

17 Sep 2013
|

Dragele mele,

Mirodenii
Healthy super food selection in white procelain bowls over oak wood background

Mirodenii – Pentru sezonul de toamna al acestui an, Marile Maison propun ca ingrediente principale Resveratrol-ul, extras cu atentie din samburi de struguri, puternic antioxidant cu beneficii majore pentru piele.

Creme si boostere bogate in Omega3 si Omega6 pentru a regenera si a pregati pielea pentru sezonul rece. Mix-uri de uleiuri calde cu scop de a hidrata si uniformiza pielea stresata. Ritualuri perfect curate” pentru un detox skin deluxe, imbogatite cu formule speciale pentru o purificare atat externa cat si “elixire detox-line” interna, in care specialistii combina cu succes plante aromatice, realizand infuzii care mai de care, mai “intepatoare” ca si miros, dar puternice ca si actiune interna.

Mirodenii – Peste Ocean, specialistele Skin Couture, realizeaza tratamentele step by step de ingrijire faciala

la care adauga elemente din Ayurveda, combinand cu succes plante, arome, uleiuri precum si anumite prafuri “usoare” pentru o calatorie extra-senzoriala.  Ayurveda spune ca, pentru reusita unui tratament Spa Facial Deluxe, e nevoie de “silence total”, aromaterapie si alte ingrediente “cu poveste “ pentru a intregi atmosfera.

Cine lucreaza ca si Spa Facial Therapist, stie prea bine ceea ce vreu sa spun, si intelege perfect aceasta sinergie. Pentru clientii de Spa, ramane doar o emotie placuta sau, doar o calatorie indepartata.

Un astfel de tratament realizat si propus de Marile Maison din Europa si de peste Ocean, este acela de a crea o alchimie intre tratamentul stabilit, starea de spirit si emotia care genereaza ”placerea”. Alchimia este adusa in prim-plan de expertii beauty care merg pe principiul ca fara poveste si fara a genera emotie orice serviciu, fie el de “skin code” sau massage este inutil. Tratamentele cu poveste vin in forta si revolutioneaza cosmetica moderna. Principul este: Omul devine sensibil la orice detaliu care ii trezeste emotie.

Protocolul tratamentului “cu poveste”, asa cum l-au numit este stabilit in sinergie cu brand-ul de produse ales. La care se adauga o multime de artificii beauty pentru o atmosfera de Grand Maison.

Undeva langa raftul cu produse, stau cativa saculeti plini cu mirodenii mistice, din panza groasa si inchisa la culoare, feriti de lumina zilei ca nu cumva “puterea” sa le scada…Sunt legati la capat cu sfoara groasa, ca aerul sa nu le cerceteze mirosul, si sunt asezati “legere” cu spatiu intre ei, pentru a nu se simti neglijati.

Pe fiecare saculet este scrisa si „puterea” fiecaruia, asta pentru  a nu-i deranja prea mult, atunci cand se alege alchimia….  

Studiul mirodenilor adaugate in saculeti, tin de stiinta, si de “Crezul” fiecaruia…

Se poate alege una dintre mirodenile de mai jos, care se intinde cu multa grija pe toata palma urcand usor acolo unde pulsul se simte mai puternic. Se maseaza cateva minute si se lasa “legere” pentru ca dorinta sa se implineasca…

Sofranul pentru a atrage Iubirea, cand cei singuri sufera de solitudine

Cardamonul pentru a inlatura frica si obstacolele

Pulberea fina de mustar pentru sanatate si revigorare

Susanul pentru a trezi forta interioara

Sarea Marina fina este pentru a sterge trecutul

Mac-ul negru pentru  protectie si mister

Coriandrul trezeste frumusetea si starneste ispita

Nisipul de mare presarat usor pe palma stanga ne intoarce in trecutul indepartat

Apa argiloasa ne imblanzeste inima, atrage bunatatea si  prietenia

Pudra de ardei rosu trezeste pasiunea si aprinde focul acolo unde a disparut 

Eu una iubesc aceste tratamente, atunci cand sunt realizate cu daruire si cu multa taina in cunoastere….

Cu drag,

Ana 

Ana Ciobanu

Spa facial Therapist

Contact: 0756342747

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare