/
/
Microdermabraziunea – parerile unui specialist

Microdermabraziunea - parerile unui specialist

04 Mar 2014
|
Microdermabraziunea – parerile unui specialist

Microdermoabraziune
Microdermoabraziune

Am ales sa scriu cateva cuvinte despre dermoabraziune.

De ce?….Tot mai multe dintre voi sunteti interesate de toate alternativele de curatare / peeling-uri / IPL/ produse si ingredienti „minune” care sa ofere garantia unui ten perfect curat, fara imperfectiuni si puternic hidratat. Pentru saptamana aceasta am ales Microdermoabraziunea, urmand ca in saptamanile viitoare sa va informez despre peeling-uri, IPL si diverse instrumente folosite in cosmetica cu scop de rejuvenare faciala. E bine sa fiti foarte informate, inainte de a apela la o sedinta intr-un cabinet cosmetic sau o clinica de rejuvenare faciala.

Luati si notati!

Microdermoabraziunea este propusa sa rezolve toate problemele pielii, de la acnee la riduri, dar dragele mele, lucrurile nu sunt chiar atat de simple, rezultatele nu sunt miraculoase si exista si alte optiuni mai bune care ar trebui luate in calcul inainte de a apela la microdermoabraziune.

Popularitatea acestui procedeu este data de faptul ca oricine o poate realiza, aparatul fiind destul de ieftin si foarte simplu de folosit.
In esenta microdermoabraziunea este un scrub superficial al pielii, folosind cristale de oxid de aluminiu sau alte substante abrazive, aparatul sufla aceste particule spre piele printr-un tub. Acelasi tub este folosit pentru a retrage particulele cu ajutorul vacumului aproape simultan.

Nu exista studii care sa compare microdermoabraziunea cu alte tratamente acneice.

Pentru tratarea acneei, microdermoabraziunea, peelingurile chimice, laserele sau IPL-ul nu sunt solutii viabile si nu reduc necesitatea de a folosi tratamente de gen exfolianti, retinoizi si substante antibacteriene.

Pentru cicatrici post acneice, zone hiper pigmentate sau riduri – ramane sa hotarati daca doriti sa consumati timp si bani cu acest procedeu care are rezultate de foarte scurta durata si doar dupa tratamente repetate.

 De asemenea, microdermoabraziunea nu trateaza cauzele acneei, este doar o procedura locala care nu poate vindeca acneea.

Microdermoabraziunea in exces poate dauna sanatatii pielii voastre….Ca si expert pot afirma ca sensibilitatea, reactivitatea pielii si cuperoza in stadiu incipient sunt doar cateva imperfectiuni localizate pe tenurile care au apelat constat pe o perioada lunga de timp la Microdermoabraziune….

Cu drag,

Ana  

Ana Ciobanu

Spa facial Therapist

Contact: 0756342747

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊

Hai în comunitate!

Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Prenume
Mail

Articole similare

Tratamente faciale potrivite
Tratamente faciale potrivite
Maști de față
Maști de față
Rejuvenare facială
Rejuvenare facială

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *