/
/
Masajul tandem – masaj la patru maini

Masajul tandem - masaj la patru maini

23 Mar 2011
|
Masajul tandem - masaj la patru maini
Foto: Bali Temple

Daca vrei sa ai parte de un masaj deosebit de relaxant si sa te bucuri de o senzatie unica, a venit momentul sa incerci masajul la 4 maini.

Masajul tandem este originar din Tibet si necesita dexteritatea si talentrul a doi maseuri profesionisti. Masajul tandem este mult mai relaxant, iar relaxarea se obtine mai usor si este mai profunda decat in cazul masajului clasic.

Cum se realizeaza masajul tandem?

Acest tip de masaj se efectueaza de doi terapeuti care executa simultan micari sincron. Secretul reusitei unui masaj tandem consta in armonia coordonarii gesturilor terapeutilor pentru a crea miscari perfect sincronizate. Un terapeut se va ocupa de partea stanga a corpului, iar celalalt de partea dreapta. Masajul tandem stimuleaza toate partile corpului, determinand o stare de relaxare suprema, din cap pana-n picioare.

In timpul unei sedinte de masaj clasic, creierul inceraca sa mentina legatura cu realitatea, urmarind miscarile si gesturile facute de maseuri. In cazul masajului tandem, creierul nu mai poate urmari miscarile celor 4 maini si abandoneaza cursa, evadand din realitate. Asa se explica relaxarea si detasarea totala pe care o confera o sedinta de masaj tandem.

Masajul tandem actioneaza la mai multe niveluri

In plan fizic, el imbunatateste circulatia sangelui si drenajul limfatic, relaxeaza si destinde musculatura. Efectul relaxant duce la eliminarea tensiunii musculare, mai ales din zona spatelui si a umerilor.

In plan mental, miscarile sincron au rolul de a calma, indepartand stresul cotidian si gandurile negre. Acestea din urma fiind eliminate, se instaleaza o stare de liniste si de echilibru mental.

Masajul tandem este realizat cu ajutorul uleiului vegetal, fiind adaugate si note de ulei esential, pentru a favoriza relaxarea. Masajul tandem nu reprezinta o terapie medicala, adresandu-se persoanelor care sunt in cautarea unei mai bune relaxari. De asemenea, el nu are nimic in comun cu masajul erotic.

Exista mai multe stiluri de masaj ce pot fi combinate in cadrul unui masaj la 4 maini, iar SPA-urile le explica in prealabil clientilor care sunt optiunile. De exemplu, in general, se foloseste tehnica de masaj suedez. Clientii pot solicita atentia asupra unei anumite parti a corpului, cum ar fi spatele sau picioarele, iar terapeutii vor adapta sedinta in functie de necesitatile fiecarui client.

Un masaj tandem este mai scump decat unul simplu.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare