/
/
Masajul Shiatsu

Masajul Shiatsu

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Masajul Shiatsu
Woman having Shiatsu massage

Ce este Masajul Shiatsu?

Shiatsu este un stil de prelucrare a corpului conceput in Japonia. Scopul lui este sa restabileasca fluxul energiei care trece prin corp. Masajul Shiatsu este similar cu acupunctura, dar foloseste presiunea degetelor in locul acelor. Denumirea sa provine din cele 2 cuvinte japoneze “shi” (deget) si “atsu” (presiune).

Masajul Shiatsu – Ce se întâmplă în timpul unui masaj shiatsu?

Pentru un masaj shiatsu, este recomandat să porți haine lejere. Nu este nevoie de creme sau uleiuri și nici de o saltea sau o masă de lucru specială. 

El este facut pe un pres, asezat pe podea. Practicantul foloseste degetele pentru a aplica presiune asupra unor puncte specifice caii energiei, si alte tehnici precum intinderea si rotatiile.

Tratamentul Shiatsu este dedicat intregului corp, nu doar unei zone in care simptomele sunt evidente. Întreg corpul este lucrat cu atenție, prin presiunea degetelor pe toate zonele. Vei simți energie în tot corpul, vei simți reacțiile acestuia.

O sedinta Shiatsu dureaza intre 45 de minute si 1 ora. Vei simți cum lucrează întreg corpul, cum terapeutul îți atinge punctele încărcate. Eliberează-te de stres, de încordare, lasă degetele magice să-ți aplice presiune în punctele specifice căii energiei.

Ce poate fi mai plăcut decât un masaj complet, un răsfăț al întregului corp?

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *