/
/
Masajul oriental Chi Nei Tsang

Masajul oriental Chi Nei Tsang

09 Apr 2015
|
Masajul oriental Chi Nei Tsang
Masajul oriental Chi Nei Tsang

Calea relaxarii sanatoase pare a-si avea inceputurile in China straveche, daca e sa studiem toate domeniile care o au ca scop principal: medicina traditionala, exercitiile energetice Chi Kung (meditatii si vizualizari), nutritia celor cinci elemente si exersarea corpului pentru putere vitala.

Masajul si auto-masajul au facut parte integranta din demersurile chinezesti pentru o sanatate optima, iar masajul Chi Nei Tsang devine tot mai cunoscut in calitate de mister oriental ce se dezvaluie occidentalilor

Masajul Chi Nei Tsang este un masaj ine­dit, care ajuta la insanatosire si relaxare, initial prin deblocarea zonei abdominale, trecandu-se apoi la lucrul pe alte sisteme ale corpului. Folosind miscari blande in jurul centrului abdominal, terapeutul creeaza o stare de destindere prin eliminarea blocajelor si tensiunilor. Odata energia interna activa­ta, corpul isi reia functionarea sanatoasa, iar nivelul vitalitatii creste.

Tao Garden – „spa”-ul de nastere al masa­jului energetic

Parte integranta a pachetului de “signatu­re therapies” din spa-ul Tao Garden din Thailanda, Chi Nei Tsang devine foarte apreciat in Vest datorita eforturilor ma­estrului Mantak Chia, creatorul sistemu­lui Universal Healing Tao de dezvoltare personala prin practici chinezesti. Masa­jul Chi Nei Tsang face parte din ramura artelor vindecarii a acestui sistem si are terapeuti in toata lumea.

Beneficii de exceptie pentru starea ta de bine

• alinierea benefica a structurii fizice si a celei energetico-emotionale;

detoxifiere fizica imediata;

• eliberare emotionala si claritate mentala;

relaxare prin eliberarea presiunilor inte­rioare;

• autocunoastere prin contactul direct cu corpul si emotiile (atunci cand faceti CNT ca autotratament).

Sanatate in stil chinezesc

Specialistii Chi Nei Tsang recomanda sa imbinam masajul cu hidrocolonoterapia (ca pregatire cu cateva zile inainte), nutri­tia celor cinci elemente si exercitii de Chi Kung care folosesc energia interna. Ca orice disciplina a sanatatii orientale, arta Chi Nei Tsang necesita o abordare holis­tica a fiintei umane pentru a-i putea oferi sanatate, vitalitate si longevitate.

Autor: Miruna Macavei

Instructor Chi Kung

Consultant Feng Shui Traditional 

Articolul a fost publicat in Revista SPA & Wellness – editia septembrie 2014

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare