/
/
Masajul thailandez, unul dintre cele mai in voga masaje

Masajul thailandez, unul dintre cele mai in voga masaje

26 Sep 2010
|
Masajul thailandez

Ce este masajul Thailandez?

Masajul Thai este unul dintre cele mai in voga masaje. El este oferit de majoritatea SPA-urilor din lume, desi a fost conceput de calugarii budisti in Thailanda ca o modalitate de vindecare, in urma cu aproximativ 2500 de ani. Thai se axeaza pe utilizeaza intinderi usoare si presiuni mici de-a lungul liniilor energiei corpului pentru cresterea flexibilitatii, atenuarea musculaturii si tensiunii si echilibrarea sistemului energetic al corpului. Este extrem de relaxant si revigorant.

Masajul Thai este facut pe o saltea asezata pe podea, clientul purtand o imbracaminte lejera.

Ce se intampla in timpul unui masaj Thai?

Terapeutul foloseste tehnicile de presaj si intindere usoara pentru a deschide corpul spre receptarea energiilor, incepand cu picioarele. Unii oameni spun ca Thai seamana cu yoga, dar fara a depune efort.

In masajul Thai, terapeutul impinge corpul in diverse pozitii fara vreun efort din partea clientului. Acest masaj nu necesita dezbracarea.

Terapeutul isi foloseste intreg corpul pentru a putea misca corpul clientului in diverse pozitii, asa ca, din acest punct de vedere, este mai intim decat masajul suedez. Acest tip de masaj isi are radacinile in traditia spirituala si are ca scop vindecarea unei persoane fizic, emotional si spiritual.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *