/
/
Masaj picioare: redescoperă confortul și bunăstarea

Masaj picioare: redescoperă confortul și bunăstarea

Ultima actualizare în 19 Feb 2023
|
Masaj picioare
Masaj picioare

Beneficiile generale ale masajului  

Se stie deja ca masajul este cea mai buna tehnica de relaxare. Dar beneficiile lui depasesc cu mult simpla destindere. Masajul stimuleaza metabolismul, transpiratia (si totodata eliminarea toxinelor), regleaza fluxul sanguin prin tesuturi si determina cresterea numarului de globule rosii din sange. Si pielea este fericita dupa o portie de rasfat, ea ramanand hidratata si catifelata. Incurajand eliminarea acidului lactic, masajul faciliteaza digestia si ajuta muschii sa se relaxeze (in special dupa efort). 

De ce masajul picioarelor?  

Masajul picioarelor este esential pentru starea generala de sanatate, cu conditia sa fie facut regulat. Chiar zilnic. Tratamentul va fi eficient daca dureaza cel putin zece minute. Iar explicatia suna astfel: un foarte mare numar de terminatii nervoase sunt concentrate in talpi, in timp ce capetele opuse ale acestora se situeaza in organele principale din corp. Asadar, atunci cand masezi talpile, influentezi terminatiile nervoase aflate aici si implicit organele corespunzatoare. De aceea se spune ca picioarele joaca un rol atat de important pentru sistemul nostru nervos.   

Cum ar trebui sa procedezi  

Seara, inainte de culcare, relaxeaza-te si incepe sa apesi puncte din talpa cu ajutorul degetelor mari de la maini. Preseaza pentru cateva secunde, apoi continua cu un alt punct. Iar in zilele mai libere, programeaza-te online la o sedinta de reflexoterapie intr-un centru spa specializat din orasul tau! Nu numai ca te vei relaxa profund, dar vei si „fura” meserie pentru rasfatul de acasa! 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *