/
/
Luk Pra Kob

Luk Pra Kob

20 Feb 2017
|
Luk Pra Kob
Bine ati venit in taramul magic, numit Riserva Wine Spa. Propunerea noastra va aduce in prim plan un masaj relaxant. Masajul Luk Pra Kob este originar din Thailanda, reinterpretat intr-o maniera unica de catre echipa noastra de terapeuti.

Masajul cu saculeti aromatici, cunoscut sub denumirea de masaj Luk Pra Kob, utilizeaza un amestec armonios de ingrediente atent selectate pentru proprietatile lor si in concordanta cu cerintele cosmetice. Masajul traditional tailandez este reinterpretat la Riserva Wine Spa pe baza unui amestec de seminte de struguri si stafide cu ierburi aromate, combinand vinoterapia cu fitoterapia. Aceasta combinatie armonioasa a fost creata pentru a amplifica beneficiiile cu proprietatile antiaging ale strugurilor.
 
Dupa ce se impacheteaza ierburile presate la rece (fibrele ramase sunt uscate si micronizate) in comprese de bumbac, saculetii se pun in baie de aburi pentru a fi extrase uleiurile aromatice din plantele medicinale si principiile active din semintele de struguri, la aplicarea acestora pe piele. Acest tratament are efecte relaxante puternice pentru corp si minte, lasand pielea hidratata si matasoasa.
 
Masajul este cea mai buna modalitate de a beneficia de proprietatile uleiurilor esentiale, care stimuleaza simturile si relaxeaza corpul. Semintele din struguri sunt bogate in polifenoli, antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi implicati in procesul de imbatranire al pielii.

Cum se realizeaza masajul Luk Pra Kob

Masajul se realizeaza cu ajutorul a patru saculeti fierbinti care se folosesc alternativ, in perechi. Efectul terapeutic este potentat prin combinarea plantelor, caldurii si masajului. Saculetii incalziti in cadrul masajului au rolul de a imbunatati circulatia sanguina si limfatica la nivelul muschilor si articulatiilor.
 
Pe toata durata acestui ritual pielea va fi scaldata in uleiuri esentiale din plante cu scopul final de a aduce mintea si corpul in armonia unui rasfat relaxant. La nivel mental acest masaj induce starea de echilibru si are un efect sedativ. La nivel fizic reprezinta un tratament revigorant, recomandat in special persoanelor care acuza o stare de oboseala cronica, stimuleaza fluxul veno-limfatic si imbunatateste metabolismul celular.
 
Masajul confera elasticitate si luminozitate pielii prin efectul sau hidratant si anti-imbatranire. De asemenea, amelioreaza durerile reumatice prin alternanta saculetilor fierbinti cu efectele vindecatoare ale ierburilor aplicate prin manevre de masaj specifice.
 
Masajul Luk Pra Kob propus de Riserva Wine Spa este masajul care imbina perfect efectele de relaxare cu cele fitoterapeutice ale plantelor orientale si cu cele anti-imbatranire ale strugurilor.
 
Adresa: Hotel Ramada Oradea – Calea Aradului, nr. 9, Oradea, Bihor, 410223, Romania
 
E-mail: spa@ramadaoradea.ro
 
Telefon: +40 359 403 335

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare