/
/
Ingredientii activi de care pielea noastră are nevoie

Ingredientii activi de care pielea noastră are nevoie

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Ingredientii activi de care pielea noastră are nevoie
Ingredientii activi de care pielea noastră are nevoie

Cum alegem o crema si un ser potrivite pentru varsta si tipul nostru de ten

Ingredientii activi de care pielea noastră are nevoie. Cum alegem o cremă și un ser potrivite pentru varsta si tipul de ten? A crea o crema este visul multor medici dermatologi și cosmeticieni din întreaga lume. Nicio cremă nu vă poate da minuni pe ten, nu poate schimba radical tenul vostru. Dar, cu siguranță il poate îmbunătăți considerabil prin folosirea ei pe timp îndelungat.

Cele mai importante ingrediente de care pielea noastră are nevoie si sunt prezente in cremele și serurile voastre sunt următoarele: 

[00:02:10] – Antioxidantii – Ingredientii activi de care pielea noastră are nevoie

sunt extraordinari pentru ca ei salveaza practic celulelele de la degradarea mediului,  provocată de mediu, și accelereaza practic regenerarea celulară. Ingredientul vedetă al antioxidanților cum și voi poate il stiti, este vitamina C.

[00:02:29] – Vitamina C

Pe piață sunt foarte multe creme cu vitamina C, serum, vitamina C. Ca si expert recomand acest ingredient tuturor tipurilor de ten. Pentru ca:

  •  aduce o luminozitate vizibila foarte bună și 
  • netezeste foarte bine pielea, 
  • diminuează structura porilor, 
  • matifiaza foarte bine pe zona T 
  • încetinește inclusiv secreția glandelor sebacee. 

Îl recomand mai puțin și cu foarte multă strictețe pentru tenurile sensibile. Acolo deja avem o sensibilitate și atunci vitamina C în cantitate destul de mare poate crea diverse recidive. Deci cu folosire regulată și crescând treptat cantitatea de produs, pentru toate tipurile de ten.

[00:03:25] – Coenzima Q10

Următorul antioxidant de care mie imi place foarte mult atunci cand găsesc in cabina un ten foarte stresat, care vine dupa o perioadă incercata, și daca vine dupa o perioadă încercată, atunci tenul este vlaguit este lipsit de energie și atunci are nevoie de o energizare, este coenzima Q10, pe care o recomand atât tenurilor tinere, cât și tenurilor mature iar rutina lor.

[00:03:55] – Retinolul – Ingredientii activi de care pielea noastră are nevoie

Ingredientul următor este retinolul. Voi știți foarte multe despre retinol. Pentru ca toată lumea folosește retinol. Eu zic să aveți mare grijă cu folosirea lui în special, la fel, tenurile sensibile sau un ten gras care are sensibilitate. El ajută foarte bine pe ridurile fine foarte fine, le intinde foarte bine și sporește regenerarea celulară. La fel micșorează dimensiunea porilor și ajuta foarte bine, foarte bine pe partea procesului de antiîmbătrânire, regenerand, sporind această regenerarea celulară practic sporește și cantitatea colagenului și elastinei, si atunci ne dă un ten plin și cu riduletele  foarte bine, foarte bine șterse.

[00:04:44] Peptidele si tetrapeptide

Următorul ingredient de care o sa va vorbesc sunt peptidele. Ingredientele acestea sunt extraordinar de bune: peptide, tetrapeptide, ele sunt prezente în cremele voastre si seruri, atât pentru tenul tânăr cât și tenul matur pentru că ele ajută pielea pe perioada ei de vindecare, în vindecarea ei naturală. Ii oferă un suport practic în vindecarea ei naturala. Si atunci aceste peptide / tetrapeptide sunt făcute în laborator și costul cremelor sau un ser cu peptide, crește considerabil. Dar îl poate folosi oricine: de la public tanar, la un public adult. Il putem folosi și ne putem bucura de rezultatele pe care ni le dau peptidele pe fata, sunt extraordinare mai ales în combinație cu alte ingrediente.

[00:05:48] Cremele de albire – Hidrochinona

Vom vorbi acum mai despre cremele de albire. Si aici sunt foarte multe necunoscute. Foarte multă lume folosește folosesc diverse diversi ingredienti și eu o să enumăr astăzi ingredienții cei mai buni pe partea de albire. Atunci când avem zone hyper-pigmentare, avem zone de pete de melatonina, de pete maronii acuma depinde și de dimensiunea lor depinde și ce tip de pete sunt. Pentru că si aici, nu foarte multe ingrediente pot să va dea rezultate eficiente. 

Dar cel care vă va da eficiență maximă este Hidrochinona. Voi care sunteți departe ten patat, de zone mari cu pete pigmentare, atunci și cu siguranță știți acest ingredient, noi ca specialiști numărul 1 este cel mai mare, este un inalbitor puternic pentru pielea predispusă la acest acesta aceste pete melanina, și chiar decolorează petele foarte foarte foarte bine. Și uneori chiar le sterge, pentru că și aici sunt in diverse concentratii. Dacă nu doriți hidrochinona pentru ca hidrochiniona nu uitați in momentul administrarii ei in creme, trebuie folosita cremă de protecție atât si la retinol, cât și la aceste creme de albire. Sunt foarte puternice și atunci pot crea sensibilități foarte mari pe ten. Sau pot crea diverse reacții adverse. Si atunci când crema de protecție și cât de cât punem în echilibru acest proces de depigmentare.

[00:07:31] Arbutina – Ingredientii activi de care pielea noastră are nevoie

Dacă doriți o alternativă hidrochinonei, puteti opta pentru arbutina. Arbutina la fel se găsește în foarte multe creme naturale pe partea de albire și face treaba bună si arbutina, dar este mult mai lenta și atunci este preferata pentru, este perfectă pentru foarte multe tenuri care nu, nu doresc o un ingredient atât de puternic este Hidrochinona. 

[00:08:01] Acidul azelaic

și aici sunt foarte multe foarte multe neclarități. Acidul azelaic – practic joacă un rol important in ștergerea petelor acneice. Este primul lui primul beneficiu pe care il are pe o piele:  ștergerea petelor post-acneice. Lucrează în mod fantastic de bun și atunci publicul tânăr cât și publicul matur care s-a confruntat cu acnee, care vine cu acnee si au rămas semnele acestea, folosind o crema cu acid azelaic, acestea vor dispărea pe o perioadă de 3-6 luni de administrare a unui astfel de creme sau unui astfel de ser. Și sterge într-adevăr și petele de melanina, dar le sterge pe acelea care sunt foarte superficiale, în niciun caz nu face treabă bună cum face hidrochinona sau sau arbutina.

[00:08:53] Cremele cu acid salicilic și acid glicolic

[00:08:59] Acid salicilic

le recomand in special pentru public foarte tânar, și matur, totuși. Ca întâlnesc o acnee și la 40 de ani. Și atunci cremele și serurile cu ingredientul principal acesta cu acidul salicilic ajută foarte bine pe curățarea tenului în permanență și inlătură celulele moarte de la suprafața tenului, reglează activitatea glandelor sebacee. Menține tenul foarte proaspăt și curat. Il folosim în momentul în care avem o acnee medie, ușoară sau dacă  de la anumite produse cosmetice. Atunci acidul salicilic face o treaba foarte buna.

[00:09:44] Acidul glicolic

este foarte important și il recomand în special ca și crema inclusa în rutina zilnică a multor femei care își doresc o îmbunătățire considerabila a ridurilor. Pentru ca el practic intinde foarte bine ridurile, sporește activitatea colagenului și acesta această calitate îl face deosebit de partea de terapie anti-aging. Folosirea lui zilnică pus intr-un ser sau intr-o crema sau de 2-3 ori pe saptamana, este foarte bine venita pentru a combate aceasta imbatranire cutanata. 

[00:10:26] Celulele Stem – Ingredientii activi de care pielea noastră are nevoie

 Un alt fel de creme pe care vreau sa le punctez aici ca si expert in cure: de 3 luni, de 6 luni, sunt serurile și cremele cu celulele stem. Foarte multe dintre voi mă întrebați deseori in cabina ce sunt celulele stem și de ce este foarte importantă administrarea sub forma de ser sau cremă. Pentru că fac o treaba foarte bună pe partea de fermitate și asta este dovedita de foarte multe femei în studii cum cum reacționează după trei luni, dupa șase luni de administrare a unei astfel de, unui astfel de produs aplicat cu regularitate în fiecare dimineață și seară.

Face minuni! Pentru că regenerează foarte bine pielea și îi conferă o hidratare, ii confera o suplete, ii confera acea tinerețe și acea prospețime pe care nu toți ingredienții îi conferă. Și de-asta sunt unici. Și de altfel, e un ingredient si costisitor. Crema cu celule, o cremă sau un ser cu celule stem, cu siguranță prețul lor crește considerabil. Si atunci eu ca si expert recomand pentru un public 45 plus, pentru ca mai devreme nu. Pentru ca la 45+ și-a pierdut deja fermitatea, si atunci merită să se facă o investiție pe o cremă sau un ser cu celule stem.

[00:11:52] Ceramide

Am vorbit așadar despre toate aceste ingrediente, eu zic să vorbim acum despre ceramide. Pentru ca si ceramidele sunt extraordinar de bine-venite de pentru un ten alipic, un ten care nu produce grăsime. Sunt foarte multe tenuri care nu produc grăsime și rămân uscate oricât de mult le poți da ingrediente pe partea de hidratare sau pe partea de hranire, si ele rămân în continuare în continuare în continuare uscate.

Recomand cand avem un ten uscat care nu primește și nu reacționează la niciun ingredient la care s-au administrat aceste substanțe hidratante. Recomand crema cu ceramide. O să-i placă și o să le integreze tenul cu foarte multe grăsimi care practic sunt necesare sunt necesare pentru o piele sănătoasă și fragedă cât mai mult timp. Conținutul de grăsimi dispare dintr-o piele, dispare cu atât mai mult cu cat înaintam in varsta.

[00:13:03] Niacinamidele – Ingredientii activi de care pielea noastră are nevoie

O să vorbesc acum și de Niacinamidele pentru că niacinamidele sunt in special adresate publicului tânăr care suferă in permanenta de aceasta acnee. Si acneea anti, si o acnee inflamatorie, cu pustule roșiatice, cu un ten în permanență iritat și un ten care se inrosese foarte rapid și o sensibilitate foarte mare. Atunci, ca și expert, le recomand niacinamida. Vitamina B3, ori niacinamida, ori vitamina B3, același lucru, se găsește in seruri, se găseste în creme, și tolerabilatea este pe toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenurile mai sensibile.

[00:13:41] Acid hialuronic

cremele și serurile cu acid hialuronic sunt foarte bine-venite pe un ten uscat, pe un ten deshidratat, pe un ten care are nevoie de acest suport împotriva factorilor de mediu dar și pentru a netezi aceste ridulețe foarte, foarte fine. Pentru ca cauza principală împotriva, cauza principală care ne da aceste riduri foarte mari este deschidratarea – si atunci, ca să umplem aceste și să le dăm aceasta să le dăm practic substanță de care tenul are nevoie este acidul hialuronic, care face treabă bună pe liniile fine, foarte fine și ajută, improspateaza tenul pe partea de hidratare. 

[00:14:44] – 2 proteine care sunt esențiale în cremele pentru fermitate și anti-rid: Colagenul si elastina

voi le intalniti în mod frecvent in cremele si serurile voastre. Cu elastina mergem pe un public de 35 plus in care avem nevoie de creșterea tonicitatii. Iar cu colagenul mergem la un public 45 plus atunci când dorim sa corectam anumite imperfecțiuni cum ar fi un oval facial neregulat, și riduri foarte, foarte adanci, și atunci ajutam cremele cu colagen. 

[00:15:28] – Ana Ciobanu, trainer estetica faciala si specialist anti-aging

Diferența dintre o cremă și un ser estea aceea că crema se aplică după partea de demachiere, iar serul se va aplica înaintea cremei. Niciodata dupa.

Serul și tot ce vedeti voi la sticluțe, si tot ce vedeti în boosterele acestea energizante. Mici, foarte costisitoare, este faptul că sunt pline, aceste boostere sunt pline de principii active cu o penetrare destul de mare care asigura o absorbție de sută la sută a produsului in piele. În timp ce crema conferă un confort pentru piele timp de 24 de ore. 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *