/
/
Împachetările corporale

Împachetările corporale

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
DSC 4534 1024x684 1
Grand Santerra SPA, Balvanyos Resort

Împachetările corporale – O masca pentru corp sau o impachetare a corpului se face in general dupa exfoliere. Daca impachetarea se face cu namolalge, argila, sau iarba de mare, clientul fiind invelit intr-o patura termala, este vorba despre un tratament de detoxifiere. Care stimuleaza metabolismul, accelerand procesul de eliminare a toxinelor. Daca produsul cu care se face impachetarea este o crema sau o lotiune, este vorba despre un tratament hidratant al pielii. Din cand in cand, îti recomandam sa faci si impachetari cu ciocolata, pentru deliciul simturilor!

La origine, impachetarea corporala (de exemplu impachetarea cu parafango, acum mai multi ani), era un tratament care presupunea ca bandajele sau foliile de plastic utilizate sa fie strans invelite in jurul corpului clientului. Scopul fiind scaderea rapida in greutate.

In zilele noastre, impachetarile au devenit tratamente complexe. In centrele SPA, corpul clientului se acopera cu o masca speciala. Și este invelit timp de 20 de minute pentru a mentine caldura. Dupa ce tratamentul a actionat, masca este inlaturata prin spalare. Tratamentul se incheie cu aplicarea unei lotiuni, prin masare.

Împachetările corporale pot fi și anticelulitice

Exista si impachetari  anticelulitice (avand ca scop nu atat reducerea in greutate, cat eliminarea aspectului de coaja de portocala). Poti face impachetari anticelulitice acasa (daca vrei sa faci impachatarile pentru slabire, utilizeaza produse pe baza de paprika), in saloanele de remodelare, dar si in Centrele SPA. Cateodata ele au si un efect diuretic, ce ajuta la scaderea in greutate.

Sa nu te astepti ca impachetarile sa vina „la pachet” cu masajul. Daca vrei, poti avea parte de ambele tratamente in acelasi timp, intereseaza-te daca SPA-ul pe care l-ai ales daca ofera un tratament complet ce include exfoliere, impachetare corporala si masaj.

Ti-am facut pofta de terapii spa? Te putem programa intr-unul dintre centrele spa partenere! Orice terapie ai alege, te va cuceri.

Subiecte:Terapii

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *