/
/
Frumusețea sub semnul astrelor

Frumusețea sub semnul astrelor

11 Dec 2012
|
Frumusetea sub semnul astrelor
Frumusețea sub semnul astrelor

Frumusețea sub semnul astrelor – Am ales pentru astazi sa va povestesc despre cum influenteaza astrele frumusetea voastra. Despre tratamentele cu magie stelara ,personalizate de marile Maison Spa, la calendare lunare si consultarea zodiacului pentru o relaxare absoluta.

Magie!...Nu, chiar deloc, este noua frontiera propusa in Industria Spa, la care au aderat foarte multe Spa-uri si rezultatele sunt impresionante.

Un scurt “histoire” pentru a va arata ca nu glumesc deloc!

De-a lungul timpului s-a observat ca Luna are o influenta asupra vietii de pe pamant. Și nu este vorba doar de fluxurile si refluxurile oceanelor, ci si de sanatate, stare de bine si frumusete.

In Roma si Grecia Antica femeile, care se ocupau in mod special de felul in care aratau, foloseau calendarul lunar pentru a sti in ce perioada a lunii, puteau opta pentru un ritual de frumusete cu efect la superlativ.

Astazi marile Maison Spa, pun la dispozitie femeilor calendare lunare foarte precise, pentru ca ele sa beneficieze de rezultate spectaculoase si cu o dubla eficacitate.

Pentru a determina cu exactitate perioada cea mai benefica pentru ingrijire, depilare sau relaxare, se urmaresc cele patru faze lunare(Luna in Crestere, Luna Plina, Luna in Descrestere si Luna Noua).

Mai precis….Atunci cand luna este in descrestere (Luna Noua), pielea se curata mai usor, eliberarea impuritatilor este mai rapida, iar aplicarea mastilor cosmetice este mult mai eficienta. Totul se vindeca mai repede in acesta perioada.

Frumusețea sub semnul astrelor. Când luna este în descreștere poți opta și pentru o ședință de epilat.

Firul de par se va smulge mai bine, iar procedura este mai putin dureroasa . Din acest motiv epilarea devine “Soft Sense “. Atat de perfecta si curata incat vei ramane surprinsa !

Cand luna este in crestere, este momentul in care va puteti relaxa si va puteti face plinul de energie. Iar tot ceea ce va este daruit in aceste zile devine mai puternic si are o dubla eficacitate. Puteti opta pentru un masaj revigorant, sportiv sau un simplu “beauty touch”.

Intr-un Spa  puteti  gasi optional un calendar lunar cu datele in care Luna este in crestere, sau cand este Luna Noua, pentru a beneficia de frumusetea astrelor.

Daca mai aprofundam, Astrele si influenta lor, si starea de bine, putem consulta si Zodiacul pentru  a intregii atmosfera de magie si a realiza un ritual indicat in totalitate de astre.

Un  ritual “Celestine” este “Magia stelelor”, care include un tratament facial realizat numai atunci cand Luna este in crestere. Tratamentul include : un peeling ”legere” din samburi de para si o infuzie magica, numita Infuzia “Zodiacului”(este o baie de aburi realizata din ierburi si uleiuri alese in sinergie directa cu zodia voastra), urmeaza un masaj revitalizant pentru fata, gat si decolteu realizat cu miscari energice pentru a stimula productia de colagen si elastina si crema de final.

 Sfatul meu: Incercati o programare la un tratament cosmetic, un masaj sau o simpla pedichiura tinand seama de calendarul Lunii. Și veti ramane surprinse de rezultate!

Cu drag,

Ana 

Ana Ciobanu

Spa facial Therapist

Contact: 0756342747

Subiecte:Spa

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare