/
/
Dusul vichy

Dusul vichy

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Premier Palace SPA Bucuresti
Premier Palace SPA, Bucuresti

Una dintre cele mai interesante experiente SPA este dusul Vichy.

Ce este Dusul Vichy?

Daca nu l-ai incercat inca, ti-l recomandam calduros. Un dus Vichy are intre 5 si 7 capete de dus care toarna apa pe corpul tau in timp ce stai pe o masa umeda. Dusul Vichy poate fi un tratament hidroterapeutic  in sine sau face parte integranta din unele tratamente corporale, cum ar impachetarile si/ sau exfolierile.

Dusul vichy poate face parte dintr-un ritual care cuprinde exfoliere si dus vichy. Terapeutul va opri 2-3 din cele 7 capete de dus si-ti va exfolia pielea, in timp ce presiunea celorlalte capete de dus te va masa in continuare. Dupa exfolierea picioarelor va urma exfolierea spatelui si a mainilor.

In timpul unui dus Vichy vei fi acoperita cu prosoape in zonele intime deci nu ai de ce sa iti faci probleme. Daca stai pe spate, terapeutul iti va feri fata de jetul de apa.

Dusul Vichy poate fi un element separat, pe o masa (umeda, in general), sau poate face parte dintr-o capsula. Capsula este un aparat care poate incorpora mai multe elemente si se poate utiliza pentru hidroterapie, aromaterapiecromoterapie, sauna umeda sau uscata, dus Vichy etc. Sunt mai multe modele de capsule, dar aproape toate ofera cam aceleasi facilitati. Sunt capsule in care stai asezat, altele in care stai lungit. Capsule cu dus vichy incorporat gasesti in general in centrele spa mici si medii din orase.

Ti-am facut pofta de spa? Te putem programa intr-unul dintre centrele spa partenere!

Subiecte:Terapii

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *