/
/
Centre spa de relaxare

Centre spa de relaxare

20 Jan 2011
|
Centre spa de relaxare

Centre spa de relaxare. Armonia corp-minte este proverbiala, din vechime. Pentru ca muncim pana tarziu, programul este incarcat cu tot felul de activitatii extenuante. Și pentru ca mai bine previi decat sa vindeci, relaxarea nu ar trebui sa lipseasca din rutina saptamanala. Pericolele pe care le reprezinta in prezent surmenajul, oboseala cronica si stresul sunt tinute la distanta. Prin gestul simplu de a avea din cand in cand grija de propria persoana.

Condiții de relaxare

In centrele spa, totul este gandit pentru a va crea toate conditiile sa va relaxati, in adevaratul sens al cuvantului: pornind de la ritualuri si tratamente, uleiurile si cremele utilizate,  pana la design-ul si ambianta centrului SPA. Culorile calde,  iluminatul local difuz, mobilierul din lemn masiv, perdelele opace (cateodata), flori, uleiuri esentiale, muzica de relaxare in surdina, terapeuti imbracati in uniforme care stralucesc de curatenie, servirea unui ceai sau a unui fresh din fructe proaspete intr-o pauza intre tratamente sau inaintea unei terapii. Totul este gandit ca un tot unitar avand o singura menire: destinderea clientului.

Centre spa de relaxare. Ritualuri SPA

In aceste centre SPA de relaxare, ne bucuram de niste ritualuri SPA destinate mai degraba mintii, decat trupului. Filosofia SPA lucreaza din interior spre exterior si niciodata invers. Prin urmare iti vei imbunatati aspectul fizic frecventand un centru SPA. Dar asta va fi doar unul dintre beneficii alaturi de buna dispozitie, relaxare si o piele stralucitoare.

Intr-un centru SPA de relaxare, nu veti gasi aparate, ci, numai terapeuti. gata pregătiți să te ajute, să te îndrume.

Ti-am facut pofta de spa? Te putem programa intr-unul dintre centrele spa partenere!

Subiecte:SpaTerapii

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare