/
/
Cum alegi cea mai bună mască de față?

Cum alegi cea mai bună mască de față?

Ultima actualizare în 14 Dec 2023
|
Cea mai buna masca de fata
Cum aleg mastile cosmetice faciale?

Cum aleg măștile faciale? Astăzi vom continua să vorbim despre sănătatea tenului. Mai precis despre măștile acelea cu efecte miraculoase pe care ni le aplicăm pe ten. La sfarsitul articolului poti vedea filmarea discutiei cu Ana Ciobanu, trainer in estetica facială și expert anti-aging. 

[00:00:59] – Masca pentru față – de ce e atât de importantă?

Măștile facile cosmetice sunt mult mai importante decât cremele datorită faptului că ele sunt pline de o concentrație foarte mare de principii active cu rol benefic pentru pielea voastră și o absorbție foarte rapidă. Importanța folosirii unei măști de față cosmetice va dăruiește foarte multe beneficii. Va poate aduce:

 •  un plus de hidratare 
 • un plus de fermitate, 
 • va menține tenul sănătos și foarte luminos pe timp îndelungat 
 • crește potențial nivelul de hidratare cutanată chiar după primele utilizări.

[00:02:00] – Cum aleg măștile faciale?

In functie de tipul vostru de ten. Este o alegere importantă, de care trebuie să tineti cont, de care trebuie să fiți conștiente atunci când optați pentru o mască facială sa o alegeti astfel incat sa fie foarte potrivită pentru tipul vostru de ten.

[00:02:27] – Cea mai bună mască de față pentru un ten gras

Tenul gras prezintă porii foarte dilatati, cu un aspect de acnee, sau cu o ușoară acnee și moderată.

În cazul acesta, puteți opta în special pentru măștile:

– argiloase,

– astringente, 

– mastile purificatoare, 

– măști detoxifiante 

Iar aici includem următoarele ingrediente: unde veti vedea: 

 • mască purificatoare, 
 • mască detoxifianta, 
 • măști argiloase, 
 • măști pe parte de carbune vegetal, 
 • masti pe parte de peel-off. 

Toate aceste măști de față sunt extraordinar de benefice pentru pentru tenul vostru si vă vor ajuta în special pe partea de matifiere în zona T, acolo unde avem un exces al glandelor sebacee. Va va ajuta pentru a ilumina tenul și pentru a-l corecta de aceste imperfecțiuni care sunt prezente.

[00:03:32] – Cea mai bună mască de față pentru un ten matur

Dacă aveți un ten matur cu un aspect foarte subțire caruia nici crema, nici serul nu reușește să-i dăruiască această stare de confort, această stare de hrănire și această stare de hidratare, atunci puteți opta pentru măștile:

 •  revitalizante, 
 • hidratante, cu un conținut foarte ridicat de principii active nutritive. 

Acestea sunt măștile destinate tenului matur. Și când spunem mască nutritivă ne legam de complecsii multivitaminici: vitamina: A, E și C. Mierea face parte din acest complex. Asadar, optați pentru aceste ingrediente minune care va vor darui niște efecte spectaculoase după câteva folosiri. 

[00:04:33] – Cea mai bună mască de față pentru un ten sensibil

Dacă aveți un ten sensibil, hiper-sensibil, cu iritații, bubițe, un ten foarte reactiv atunci ar trebui să optați pentru o mască decongestionanta, o mască care sa calmeze foarte bine tenul și să-l ajute practic pe partea de calmare. De calmare, de toleranță foarte bună de produs, si atunci  înlătură foarte bine iritațiile, inlatura foarte bine roșeața această mască. 

Măștile decongestionante și măști jolly pentru pentru tenul sensibil.

[00:05:17] – Cea mai bună mască de față pentru un ten tern/obosit

Dacă avem și ne confruntăm cu un ten tern, un ten obosit, un ten care a trecut printr-o perioadă foarte stresantă atunci are nevoie de revitalizare și ca ingredient revitalizant, ca și expert recomand partea de coenzima Q 10. Vorbeam și în alte dăți despre ea –  este practic:

 • o vitamină energizanta, 
 • este un antioxidant foarte energizant, 
 • care sporește practic energia celulara și 
 • împrospătează foarte rapid un ten obosit, un ten tern care are nevoie de de acest boost de energie.

[00:05:58] – Cea mai bună mască de față pentru ten pigmentat

Pentru tenurile care se confruntă cu zone hiper-pigmentate, cu mici pete de melanină, ai nevoie de o uniformizare a culorii, a culoritului, îi recomand în special folosirea o dată, de două ori pe săptămână, a măștilor de albire, care au în conținutul lor arbutina, Vitamina C, care sunt extraordinare de partea de albire.

[00:06:32] – Ana Ciobanu, trainer estetica faciala, Expert Anti-Aging – Cum aleg măștile faciale?

Asadar, dat fiind spuse toate acestea, eu am enumerat practic măștile și importanța, și ingredientii care sunt de bază in astfel de masti, va mai pot spune că în comerț puteți opta pe raft găsiți foarte multe foarte multe măști aparte de aceste măști care sunt în funcție de tenul vostru.

Vă puteți afilia și va puteți aplica la fel, saptamanal, măștile hidratante din bumbac organic îmbibate în diverse substanțe hidratante, regenerante, în proteine de colagen, proteina de elastina, si să le folosiți foarte bine pentru că beneficiile ulterioare sunt miraculoase pe pe tenul vostru. 

Dealtfel, puteți opta pentru maștile sub formă de peel-off când:

 •  vă doriți un super detox, 
 • sau doriți o revitalizare și o iluminare rapidă, 

puteți opta pentru aceste masti care se amestecă cu puțină apă și le întindeți pe fata. Le lasati un timp de poză mult mai mare decât de obicei – intre 20 și 30 de minute, iar dupa, rezultatul este un glow skin foarte luminos. Asa ca, in functie de tenul vostru, voi sunteți cele care puteți decide ce tip de masca veți folosi.

[00:08:05] – Cum aleg măștile faciale? – Atentionari speciale pentru mastile cosmetice

 1. Pe un ten uscat niciodată nu folosim o mască de argilă.
 2. Pe un ten gras, nu vom folosi niciodată o mască nutritiva. Mai degrabă o mască calmanta mai degrabă o mască cum am zis detoxifianta, purifianta. 
 3. Un produs care mie imi face bine, poate voua nu va face bine. Totul trebuie personalizat și totul trebuie ales în funcție de tipul vostru de ten.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *