/
/
Beneficiile unei vizite la spa in cuplu

Beneficiile unei vizite la spa in cuplu

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Beneficiile unei vizite la spa in cuplu
http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-couple-spa-faces-salon-lying-massage-desks-image40041515
O sedinta spa in doi ar putea fi extraordinara pentru relatia voastra. Este o metoda excelenta de a te reconecta cu persoana iubita prin redescoperirea lucrurilor care va leaga si va fac sa va admirati reciproc. Iata care sunt beneficiile concrete ale unei sesiuni spa in doi:

• Posibilitatea de a face ceva inedit impreuna: 

Cuplurile care experimenteaza lucruri pe care nu le-au mai facut niciodata devin mult mai sudate. Partenerii se apropie si descopera cu ajutorul spa-ului faptul ca exista modalitati cu totul speciale de a-l cunoaste dintr-o alta perspectiva pe celalalt.

• Invatati sa va bucurati de prezent: 

Relatiile – in special cele vechi – sunt adesea incarcate atat de amintiri, cat si de incertitudinile viitorului. Prin elementele lor constitutive, masajele si ritualurile incurajeaza imbratisarea prezentului si determina pacientii sa se concentreze pe ceea ce se intampla exact in acel moment. Fenomenul este valabil si in cuplu, iar cei doi ar trebui sa incerce sa devina mindful nu numai in timpul unei terapii, ci si in viata de zi cu zi.

• Creste nivelul de afectiune in cuplu: 

Masajul creste nivelul de intimitate si afectiune prin stimularea productiei de oxitocina, serotonina si dopamina in organism. Astfel, cei doi se simt mai relaxati si mult mai conectati unul cu celalalt atat in timpul masajului, cat si in perioada de dupa tratament.

• (Si) barbatilor li se deschide apetitul pentru spa: 

Daca pana acum au fost reticenti cu privire la efectele unei terapii spa, o sedinta de rasfat in cuplu este ocazia ideala de a convinge un barbat cat poate fi de relaxant si de eliberator sa faci un tratament wellness. Incercati si va veti convinge!

Comandand un card SPA, puteti face un cadou frumos unei persoane dragi in oricare moment al anului!

Subiecte:SpaWellness

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *