/
/
„Accesoriile” unui Spa Facial Therapist

"Accesoriile" unui Spa Facial Therapist

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
"Accesoriile" unui Spa Facial Therapist

Oamenii sunt ca valurile marii
Nici unul nu se aseamana
Fiecare este un val
Si se reintoarce in Mare
                                     Mizar

„Accesoriile” reprezinta un detaliu important in realizarea unui tratament Spa, fara ele tratamentul devine “sec” si comun, asa ca, Departamentul Skin Code este mereu all’avanguardia, in ceea ce priveste aceste detalii care fac diferenta si daruiesc starea de bine.

In atentia unui Spa Facial Therapist este mereu pe primul loc, sanatatea pielii si ameliorarea vizibila a imperfectiunilor nedorite. Conditia optima pentru sanatatea pielii voastre depinde de foarte multi factori: cel mai determinant este curatarea pielii de impuritati. A mentine o piele in permanenta curata, tonica si luminoasa este criteriul si “obsesia” unui Spa Facial Therapist. Din acesta cauza fiecare Departament Skin Code, din Spa, detine o gama larga de tratamente preventive si curative pentru o piele in perfecta sinergie cu propria persoana.

Solutiile Sunt !.. si Accesorile Spa incoroneaza acest ritual, si ridica tratamentul la excelenta. Pe langa atmosfera Spa, relaxanta si “Zen”, specifica fiecarei locatii in parte, specialistii Skin Care, vin cu detalii beauty care fac diferenta.

In Voga sunt:

infuziile din ape florale atent selectionate, saculetii calzi din bumbac organic, “udati” in uleiuri scumpe de Trandafir din Damasc, si Face Wrap (impachetari faciale la cald, cu o durata de actiune de 30’ fiecare).

Fiecare tratament incepe cu ritualul de ”Bun Venit”, impreuna cu alegerea esentelor “de sezon”, care vor relaxa si imbraca fiecare chip in parte. Puteti opta printre esentele propuse in acesta perioada, pentru lemon gras, trandafir salbatic, flori de santal si bergamota.

Urmeaza Step-by-Step-ul tratamentului ales, de la peeling-uri enzimatice foarte “soft” si cu texturi cremoase, pana la pulbere “fina” din ciuperci chinezesti si acizi din fructe pentru o piele vizibil mai luminoasa .

Prosoape calde, asezate in steemer-ul cu aromatherapy, vor inlatura eventualele reziduri de pe fata, daruind o stare de bine, iar infuziile florale cu esente delux, vor putea fi folosite spre sfarsitul tratamentului pentru calmarea si decongestionarea  pielii, realizand totodata o mini-sedinta de aromatherapy.

Cateva miscari circulare de-a lungul fetei alternate cu miscari de presopunctura, vor destinde si vor improspata intregul chip, restabilind cu usurinta circulatia limfatica. 

Muzica, atmosfera si selectarea atenta a ingredientelor, impreuna cu cateva dintre “artificile” beauty, realizeaza un adevarat ritual exclusivist Spa Facial Treatment.

Cu drag ,

Ana Ciobanu

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *