/
/
Accent pe sprâncene

Accent pe sprâncene

08 Oct 2013
|
Accent pe sprancene
Accent pe sprâncene

Punem accent pe sprâncene? Sprâncenele groase a la Frida Kahlo sunt din nou la moda. De-a lungul timpului, forma sprancenelor s-a dovedit a fi un barometru care indica cu precizie locul femeii in societate. Probabil va intrebati cum influenteaza forma sprancenelor caracterul unei persoane, ei bine o legatura exista…

Expertii afirma ca: cantitatea de par facial este dictata de „testosteron”. Prin urmare, cu cat aveti sprancenele mai groase cu atat inspirati mai multa putere si independenta.

In voga anul acesta sunt sprancenele groase, lungi si inaltate inspre arcada

Dovada este…Actrita Natalie Portman, Angelina Jolie, Kate Winslet le poarta cu nonsalanta.

Trendul sprancenelor groase ne-a cucerit toamna trecuta cand catwalkurile internationale au fost invadate de modele care aveau sprancenele demne de invidiat. Modelul Arizona Muse, faimoasa pentru sprancenele sale bine definite a fost si este cu siguranta un fel de „Fashion Icon al momentului „ iar influenta ei s-a manifestat direct asupra make-up artistilor de la Cavalli, Altuzarra, Alberta Ferretti care au creionat puternic sprancenele, impresionand pasarelele. 

Accent pe sprâncene. Scurta istorie…

Egiptenii au fost primii care au simtit nevoia de a-si pune in valoare sprancenele, folosind kholuri speciale si multe minerale pisate pentru a-si evidentia sprancenele.

De-a lungul timpului au existat diverse tendinte in pensatul sprancenelor, specifice fiecarei decade.

Anii ’20, au adus in prim plan sprancenele foarte subtiri, drepte sau arcuite si pensate la maxim, cu mult dramatism specific perioadei filmului mut.

Anii ’30 au adus o linie ascendenta si curbata asemenea unor semicercuri sprancenelor, iar anii ’40 au fost sinonimi cu razboiul, cand femeile au renuntat la tabieturile lor de infrumusetare in favoarea preluarii locurilor barbatilor in fabrici.

Zece ani mai tarziu, linia sprancenelor ramane la fel de groasa si accentuata prin aplicarea creionului negru.

Anii ’60 sunt anii de glorie pentru Sophia Loren care au facut istorie, iar sprancenele ei le puteai obtine daca tundeai din lungimea lor, devenind rare si scurte.

Anii ’80, penseta aproape ca nici nu s-a mai folosit, sprancenele fiind lasate sa creasca in forma lor naturala.

Iar anii ’90 aduc cu ei o stilizare a sprancenelor, oferind fetei mai multa libertate

Din nevoia de a satisface cerintele pietii, Spa-urile si cele mai in voga Maison, ofera aceste „beauty details”, necesare si indispensabile tuturor. Ritualul este unul simplu si poate dura nu mai mult de 30’. Timp in care clientii beneficiaza de comprese revigorante asezate cu grija deasupra ochilor. Asta pentru a relaxa si revigora zona supra-solicitata dupa o zi plina de munca. La  final ca si „gift” un short eyebrows massage, delicat, cu manovre usoare de „dien’ cham”, va limpezii privirea. Se poate opta la final si pentru stilizarea sprancenelor. Asta ca si „add-on”, cu un fard usor „light”, doar pentru a da volum, alaturi de un „periaj” discret si un pic de iluminator aplicat cu grija sub spranceana. Va fi suficient pentru un rezultat perfect curat.

Daca va doriti o forma cat mai armonioasa pentru sprancenele voastre, puteti consulta un expert eyebrows.

Nu uitati ca ….”O fata fara sprancene, este un tablou fara rama” ! 

Cu drag,

Ana  

Ana Ciobanu

Spa facial Therapist

Contact: 0756342747

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare