/
/
5 terapii spa sub 150 de lei de incercat in luna mai

5 terapii spa sub 150 de lei de incercat in luna mai

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
exotic masaj voucher spa cover gift voucher mic de 894d52101c611b035af616c20dd28505 min 1024x601 1
5 terapii spa sub 150 de lei de incercat in luna mai
In luna mai, majoritatea centrelor spa s-au axat pe crearea unor oferte speciale menite sa-ti (re)aduca organismul in cea mai buna forma. Urmeaza un sezon cald in care trebuie sa aratam excelent, dar si sa ne simtim energici si plini de viata! Iata cateva dintre recomandarile despreSpa.ro:

Reflexoterapie cu plante la Imperia Spa – 120 de lei – 50 de minute

Terminatiile nervoase din maini si din picioare reprezinta o harta virtuala conectata indeaproape la organele corpului (puncte reflexogene). Astfel, terapeutul se va folosi de aceste coordonate si va aplica presiune asupra lor pentru a reduce nivelul de stres si a vindeca eventualele dezechilibre existente. In combinatie cu uleiurile esentiale utilizate, acest tratament te va face sa te simti mai bine ca niciodata!
 

Ritualul Art Reum la Centrul Shakti – 140 lei – 60 de minute

Art Reum este un tratament intens pentru afectiunile coloanei vertebrale. Este inspirat din traditia ayurvedica, potrivit careia starea de bine mentala si fizica se reface prin activarea metabolismului intregului corp. Art Reum de la Lakshmi are un efect extraodinar asupra coloanei vertebrale, reusind sa elimine durerile persistente care ne reduc nivelul energiei si ne impiedica mobilitatea. Uleiul de susan utilizat reactiveaza circulatia locala si favorizeaza drenajul substantelor toxice blocate in muschi si in incheieturi, in timp ce eucaliptul, rozmarinul si fenicului sunt analgezice excelente cu actiune locala relaxanta.
 

Tratament facial de hidratare Bernard Cassiere la Elite Life Beauty & Wellbeing Spa – 100 lei – 60 de minute

In special inainte de schimbarile de sezon, tenul are nevoie de o atentie sporita din partea noastra. Acest tratament este menit sa curete pielea fetei de celule moarte si de impuritati, prin gomajul bland marca Bernard Cassiere. Al doilea pas consta intr-un masaj relaxant care stimuleaza microcirculatia sangvina la acest nivel, iar la final se aplica o masca eficienta de hidratare. O terapie completa pentru care tenul iti va multumi toata vara!
 

Masaj Thai la Sun Garden Golf & Spa Resort – 150 lei – 50 de minute

In timpul masajului Thai, terapeutul foloseste tehnicile de presaj si intindere usoara pentru a deschide centrii energetici ai organismului. Acest tip de terapie mai poarta denumirea de „yoga fara efort”, intrucat clientul este pus in diverse pozitii fara a simti vreo solicitare. Masajul Thai isi are radacinile in traditia spirituala si are ca scop vindecarea pe toate planurile (trup-minte-suflet).
 

Masaj Lomi Lomi la Yucca Wellness Center – 150 lei – 60 de minute

Lomi Lomi este o forma veche de masaj, practicata de indigenii polinezieni din Hawaii. „Lomi Lomi” inseamna chiar „masaj”, iar tehnicile utilizate in cadrul tratamentului sunt transmise din generatie in generatie. In functie de dorinta clientului, masajul poate fi lent sau rapid si revigorant. Efectele sale curative se pot prelungi mult timp dupa terminarea sedintei: detensionarea muschilor, eliminarea blocajelor, energizarea si obtinerea unei stari de bine.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *