/
/
5 terapii cu Dus Vichy la Alma Spa

5 terapii cu Dus Vichy la Alma Spa

Ultima actualizare în 23 Jan 2023
|
5 terapii cu Dus Vichy la Alma Spa
5 terapii cu Dus Vichy la Alma Spa

Fie ca vrei sa te relaxezi intr-un weekend departe de aglomeratia orasului, ca ai probleme de postura si contracturi musculare, ca iti doreste o reechilibrare holistica trup-minte-sulfet sau pur si simplu vrei sa te rasfeti dupa o perioada aglomerata la lucru, la Alma Spa gasesti terapii si ritualuri pentru toate dorintele.

Si ca sa nu vorbesc in vag, am sa-ti povestesc putin despre terapiile cu apa pe care le poti experimenta la dusul Vichy. Acesta are in componenta o arcada cu 5 – 7 capete de dus expuse deasupra unui pat de masaj si nu doar unul obișnuit, ci de ultima generatie, alcatuit dintr-o saltea pneumatica umpluta cu apa, incalzita in prealabil la 36-38, 38-40 sau 40-42 grade Celsius. Doar simplul hidromasaj de sine statator are numeroase beneficii, noi insa, am dorit sa ducem relaxarea si starea de bine la un alt nivel, asa ca am creat pentru oaspetii nostri experiente 360*.

Exfoliere sub dus vichy

5 terapii cu Dus Vichy la Alma Spa
5 terapii cu Dus Vichy la Alma Spa

Doresti hidromaj dar si exfoliere, atunci Tropical Rain Scrub 30’ este serviciul ideal. Gomajul bazat pe piatra de alaun, laptisor de matca, ulei de migdale si miere este ideal pt excuamarea ultimului strat de piele moarta, hidrateaza, hraneste si catifeleaza pielea lasand un parfum discret si seducator.

Impachetare sub dusul Vichy

Doresti o impachetare sub ploaia dusului Vichy, Tropical Eucaliptus Wrap 45’ este pentru tine! Invaluit in sapun negru de eucalypt ce patrunde pana in cel de-al 5-lea strat epidermal, curata profund, revigoreaza si lasa pielea ca de bebelus.

Masaj de relaxare sub dusul vichy

5 terapii cu Dus Vichy la Alma Spa
5 terapii cu Dus Vichy la Alma Spa

Ai facut masaj de relaxare in toate Spa-urile si vrei sa nu iesi din zona de confort dar totusi ai incerca si altceva? Fara probleme! Incearca Alma Tropical Massage 60’, un masaj de relaxare top to toe” sub cascada de ploaia calda. 

Masaj cu pietre vulcanice glaciare sub dus vichy

5 terapii cu Dus Vichy la Alma Spa
5 terapii cu Dus Vichy la Alma Spa – Masaj cu pietre vulcanice glaciare

Cu siguranta daca esti connoisseur si consumator spa ai experimentat macar o data masajul cu pietre vulcanice calde, dar cum suna masajul cu pietre vulcanice glaciare? Brrr 😊 Alma Tropical Ice Stones Massage 60’ – sub ploaia calda a dusului Vichy, pe salteaua incalzita la 40 de grade, suna perfect! Senzatia de rece cald, are numeroase beneficii pt musculatura tensionata, circulatia sanguina, detoxifiere si este mai placuta decat te astepti! Crede-ne, am incercat pe pielea noastra!

Ritual Spa in Dus Vichy

In timp ce citesti te gandesti ca wow exceptional! Vrei sa experimentezi exfolierea, dar totusi ai vrea mai mult impachetare… hmmm.. si totusi te gandesti ca mai tentant este masajul? Ghici ce? Alma Tropical Fusion 90’ le contine pe toate!

Alma Health & Spa Retreat

Pentru programari poti sa ne apelezi cu incredere la nr de telefon: 0339 733 306

Email: spa@almaretreat.ro

Website: www.almaretreat.ro

Subiecte:Terapii

Cu drag,

Andreea Lalu

Spa Manager Alma Spa

Email: office@desprespa.ro
<strong>5 terapii cu Dus Vichy la Alma Spa</strong>
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Andreea Lalu

Andreea Lalu

Spa Manager Alma Spa

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *