/
/
5 Motive convingatoare pentru a merge la SPA

5 Motive convingatoare pentru a merge la SPA

30 Sep 2016
|
5 Motive convingatoare pentru a merge la SPA
Young woman getting hot stone massage in spa salon. Beauty treatment concept.
Daca pana nu demult tratamentele spa erau considerate mai degraba un rasfat, astazi ne sunt tot mai necesare, motiv pentru care tot mai multe persoane apeleaza la astfel de servicii. Stresul din fiecare zi, viata sedentara si nevoia tot mai mare de relaxare ne impinge catre serviciile spa, ale caror rezultate minunate le observam cu totii.
 
Daca cochetezi cu gandul la astfel de tratamente corporale sau iti doresti sa petreci o zi la spa impreuna cu o prietena sau persoana iubita, te invitam la Aviatiei Wellness Center.

5 motive convingatoare pentru a incerca tratamentele spa

La spa te relaxezi si uiti de stres

Serviciile spa sunt astfel concepute incat sa te scoata din cotidian si sa simti ca mergi undeva pe o insula unde tot ce primesti este doar rasfat. Aromaterapia, muzica relaxanta, decorul intim si culorile calmante, precum si priceperea personalului fac ca timpul tau petrecut la spa sa fie unul minunat.
 
Serviciile spa sunt indicate pentru combaterea stresului, calmarea anxietatii, tratarea depresiei si pentru intretinere la modul general. Multi terapeuti recomanda in managementul stresului serviciile spa.

Motive sa mergi la spa: Detoxifierea

Un alt efect pe care il observa cei care merg la spa este reprezentat de detoxifierea organismului. Cum stii ca organismul tau este detoxifiat? Te simti mai bine, nu mai retii apa, starea de oboseala nu mai este atat de accentuata, iar pielea capata un aspect mai tonic si mai luminos.

Mergi la spa pentru frumusete

Toate terapiile corporale si faciale, masajul anticelulitic, baile terapeutice au si rolul de a infrumuseta, de a tonifia corpul si de a reda pielii un aspect mai proaspat, mai tanar. Multe persoane aleg sa mearga la spa pentru a se relaxa, a se simti mai bine si, de ce nu, mai frumoase.

Terapie pentru trup si… cuplu

Tratamentele spa nu destind doar mintea, ci si corpul. Muschii se detensioneaza, durerile sunt ameliorate, contracturile dispar si parca avem pur si simplu mai multa energie atunci cand plecam de la centrul spa.
 
Unele servicii pot fi practicate in cuplu, iata un alt motiv pentru a alege sa petreci timpul la spa.

Un cadou minunat pentru cei dragi

Daca va doriti un cadou deosebit pentru prieteni sau membrii ai familiei, puteti alege unul din pachetele noastre spa. Va fi o experienta de neuitat!
 
Aviatiei Wellness Center va pune la dispozitie servicii spa de inalta calitate si terapii unice pe care merita sa le experimentati.
 
Expert Aviatiei Wellness Center
 

 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare