Spa Hotel, centre spa de relaxare in cadrul hotelurilor de 4 si 5 stele

SPA Hotel

Cautare

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Spa Hotel - In general sunt centre de relaxare in cadrul hotelurilor de 4 si 5 stele. Pe langa camerele de terapii spa, gasesti de multe ori si facilitati precum: saune de mai multe tipuri, piscine, dusuri emotionale, camere de relaxare etc. si o sala de fitness. Sunt destinate atat oaspetilor hotelului, cat si persoanelor care sunt in trecere prin zona.

De ce Spa în hotel?

Industria spa-urilor este in continua crestere, contrar estimarilor si temerilor cauzate de criza economica. Sigur, trece prin multe adaptari si provocari, dar daca constientizam ritmul de munca, modul de a calatori, presiunile sociale tot mai solicitante, spa-ul ramane refugiul sanatos si hedonist la fel de necesar ca si controalele medicale periodice.

Indicatorii de cerere in domeniul ospitalitatii arata un trend ascendent pentru industria spa (a patra ca dezvoltare in lume si cea mai rapida crestere a unui segment din industria ospitalitatii);

– Cresterea cererii pentru bunurile si serviciile de lux – Un oaspete din ce in ce mai educat, cu expectative inalte, care rezerva in functie de extra –facilitatile hotelului – adesea spa-ul este un criteriu cheie in selectia hotelului.

Necesitatea de a „trai frumos”- de a atinge si a mentine o stare de wellness - cresterea  turismului  de sanatate.

Spa in Hotel - află mai multe detalii

Dand click pe fotografiile de mai jos, vei putea citi mai multe detalii despre centrul spa de care esti interesat(a):

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: