/
/
Relaxare in mai putin de 3 metri patrati – Wellness Laghetto

Relaxare in mai putin de 3 metri patrati - Wellness Laghetto

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Relaxare in mai putin de 3 metri patrati - Wellness Laghetto
http://www.piscine-laghetto.ro/

Piscine Laghetto East – producator roman parte din grupul italian Wellness Laghetto. Compania activa pe cinci continente, a participat in perioada 18-21 noiembrie 2014 la evenimentul Piscine Global. Acest eveniment a avut loc in Lyon, Franta. Compania este lider in domeniul consultantei, proiectarii si realizarii structurilor pentru wellness (piscine, spa, terme, centre de relaxare si beauty farm). Aceasta a lansat in premiera, in cadrul Piscine Global, produsele de serie din gama Eterea (saune umede si uscate).

Evenimentul Piscine Global aduce laolalta producatori, distribuitori/retaileri, arhitecti, proiectanti. Totodata, reuneste si autoritati publice si private din domeniile SPA & Wellness / fitness / piscine. La fiecare editie participa peste 600 de expozanti din 35 de tari. Acestia reprezinta nu mai putin de 1167 de branduri. Statisticile claseaza Piscine Global in topul celor mai importante targuri de profil la nivel mondial.

In ceea ce priveste produsele din gama Eterea, inaugurate cu ocazia Piscine Global. Acestea respecta cu strictete regulile sofisticate ale designului italian. Imbinand cele mai moderne tehnologii cu relaxarea si confortul. Produsele Eterea sunt potrivite atat pentru uz profesional (in hoteluri si centre SPA), cat si pentru uz personal (in locuintele cu SPA privat, de exemplu).

Eterea Sauna reprezinta un produs construit cu indemanare artizanala din lemn de cea mai inalta calitate, care provine exclusiv din surse verificate. Designul curat si inovator, efectul de deschidere creat de usa panoramica din sticla, respectiv microclimatul complet ajustabil creeaza un tot unitar care va impresiona orice pasionat al domeniului wellness.

Eterea Spa este caracterizata de eleganta, migala, precum si de un design curat si inovator. Este prevazuta cu o usa mare din sticla, care permite patrunderea luminii naturale. Contrastul dintre dusurile tropicale si nebulizarea rece creeaza experiente unice pentru orice consumator de SPA.

Prin gama Eterea, Wellness Lagetto si-a respectat inca o data promisiunea de a aduce relaxarea si confortul la un nivel mai inalt.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *