/
/
Un nou spa marca Mandarin Oriental in Mayfair, Londra

Un nou spa marca Mandarin Oriental in Mayfair, Londra

Ultima actualizare în 08 Jun 2024
|

Mandarin Oriental

Mandarin Oriental va deschide al doilea său hotel din Londra în cartierul Mayfair, la începutul lunii ianuarie 2024.

În afara celor 50 de camere de oaspeți și 77 de rezidențe private, hotelul va găzdui un spa subteran de lux, despre care anunță că va fi un spațiu de wellness elegant și atent stilizat, inspirat de natură, respectiv din vegetația din Hanover Square.

Facilitățile vor include o piscină interioară încălzită, o saună, bazine de vitalitate, dușuri – experiență, saune cu abur și o sală de fitness.

Interioarele spa-ului au fost proiectate de studioul de design japonez Curiosity – aceeași echipă care a semnat și proiectarea spațiilor publice ale hotelului.

Viziunea a fost de a crea un „centru al naturii și artei”, iar Mandarin Oriental spune că rezultatul va fi un spa elegant și stilizat, inspirat de vegetația din Hanover Square.

Oaspeții spa vor fi întâmpinați de o impresionantă recepție sculpturală din marmură verde Ming și o paletă terestră de materiale naturale – lemn, piatră și bronz cald – cu iluminat asemănător lumânărilor.

Meniul spa-ului

Meniul de wellness va consta în tratamente tradiționale, combinate cu stimulare acustică binaurală și dinamică proiectată pentru a se sincroniza cu undele cerebrale și a induce o stare meditativă, relaxată.

De asemenea, vor fi disponibile perfuzii IV de vitamine NAD+.

Tratamentele – semnătură vor include două experiențe exclusiviste inspirate de împrejurimile locale – o terapie de masaj Tranquillity of Mayfair la patru mâini și un tratament facial denumit Elegance of Mayfair.

Spa-ul va fi partener cu Swiss Perfection, Seed to Skin Tuscany, OTO și Aromatherapy Associates.

Wellness dincolo de spa

În plus față de tratamentele și terapiile oferite la spa, hotelul s-a asociat și cu Bodyspace, care va furniza o suită de servicii de performanță personalizate la maximum.

Cu accent pe creșterea longevității și a calității vieții, Bodyspace aduce laolaltă o rețea de practicieni globali în fitness, nutriție, tehnologii de sănătate, știință și medi-wellness pentru a oferi programe transformaționale pentru stilul de viață.

Conceptele includ antrenament personal, un Pilates Reformer conectat digital, un centru de fitness multifuncțional, evaluări de înot și fitness, consultații nutriționale, fizioterapie și terapie de compresie de la NormaTec – tehnologie utilizată de sportivii de elită pentru a îmbunătăți recuperarea și performanța.

Au fost deja dezvăluite planurile pentru al treilea hotel al operatorului din Londra, Mandarin Oriental Bankside, London.

Programat să se deschidă în 2028, proprietatea va include un hotel de lux, un spa și rezidențe branduite pe malul sudic al Tamisei din Londra.

Mandarin Oriental 2

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *