/
/
Un nou concept in domeniul Spa: Suite Spa

Un nou concept in domeniul Spa: Suite Spa

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Un nou concept in domeniul Spa: Suite Spa
Premier Palace SPA Bucuresti

“Suite Spa” reprezinta regandirea conceptului de spa traditonal, in care tiparele clasice sunt depasite pentru a oferi mai multa emotie si eleganta. Spa-ul devine astfel o zona centrala, caracterizata prin confort si design-ul
italian, capabila sa ofere un nou sens petrecerii timpului in hotel sau in propria casa. Crearea unui ambient calm si relaxant ce permite intoarcerea la origini si natura, multumita spatiilor libere ce scot in evidenta utilizarea aromelor si materialelor naturale.

“Suite Spa“ permite clientului sa traiasca impreuna cu partenerul de viata, o experienta unica, intima, caracterizata printr-o naturalete deosebita, intr-un Spa complet si in totalitate privat ce are in componenta urmatoarele servicii: o baie turceasca, o sauna finlandeza, un dus emotional, doua sezlonguri de relaxare si o zona pentru masajul de cuplu; iar in cazul in care spatiul permite, se poate adauga si o zona de hidromasaj. Elementul de noutate adus de “Suite Spa “ consta nu doar in intimitatea totala oferita clientului, dar, de asemenea, intr-o noua sursa de venit pentru proprietarul hotelului. Zona termala ofera un serviciu public pentru clientii hotelului si o sursa indirecta de venituri; in timp ce noul concept “Suite Spa“ propune tarife orare, devenind astfel o sursa directa si sigura de venituri pentru investitor. Aceasta solutie a fost propusa mai multor lanturi hoteliere avand un succes foarte ridicat.

In mod clar, calitatea materialelor, a echipamentelor si a design-ului trebuie sa fie de cea mai inalta calitate, la un nivel de lux, conceptul final destinandu-se unei clase foarte exigente de clienti, cu o experianta bine conturata in domneiul Spa. Amenajarea spatiului, pozitionarea luminilor, alegerea culorilor si a aromelor sunt studiate intr-un mod impecabil, astfel incat expereinta de cuplu sa ajunga la un nivel unic si de neuitate, iesit din tipare … singura modalitate prin care se poate castiga loialitatea clientilor.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *