/
/
Trendurile Spa: Conectarea cu Pamantul

Trendurile Spa: Conectarea cu Pamantul

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Trendurile Spa: Conectarea cu Pamantul
Zen pebbles. Stone spa and healthcare concept.

Conectarea cu Pamantul, sau contactul direct al corpului uman cu suprafata pamantului, este o miscare care s-a dezvoltat rapid in ultimul timp si conform studiilor indica puterea electronilor de la suprafata Pamantului de a reduce inflamatiile si bolile cardio-vasculare, precum si stresul. Profesionistii spa in special, au deprins obiceiul, fiind pusi in situatia de a se proteja de incarcatura emotionala mentala si fizica a clientilor lor.

In urma cu doi ani, Maryna Allan, terapeut si detinatoarea Centrului Be Energy din Woodland Hills, California, a suferit dureri la incheietura mainii generate de ani de zile de antrenamente.

Ea a crezut ca este sfarsitul carierei ei, insa conectarea cu Pamantul a facut-o sa se regaseasca.“Odata ce mi-am facut un obicei in a sta desculta afara, umbland intre servicii, durerea mea s-a redus si am fost in stare sa imi mentin energia de-a lungul intregii zi si sa vad mai multi clienti”, spune aceasta. “ Am tendinta sa fiu empatica, ceea ce este foarte bine pentru client, insa nu asa benefic pentru mine. Sentimentul meu acum, cand sunt mai “legata de pamant”, este ca pot sa nu ma mai consum pentru problemele personale ale clientilor mei. Aceasta este cea mai buna descoperire a mea in domeniul sanatatii pana in prezent”.

Katherine Van Hatten, fosta proprietara pensionata de la Brentwood Skin Care & Health, in Brentwood, California, a inceput sa foloseasca tehnicile de conectare cu Pamantul dupa ce a participat la un seminar pe aceasta tema in urma cu 10 ani. “ Conectarea cu Pamantul mi-a adus imediat o stare de bine si m-am putut relaxa”, spune aceasta. “Am invatat de asemenea, sa nu ma mai culc cu televizorul deschis, sa pastrez energia electrica la un nivel minim, deoarece poate bloca electronii vindecatori ai Pamantului.” Van Hatten a devenit atat de fascinata de aceasta “ munca subterana a puterii naturale vindecatoare” incat ea si sotul ei, un inginer electrician, au creat o cale unica de valorificare a puterii electronilor pamantului in beneficiul ei si a clientilor sai chiar intr-una din camerele de tratament.

Ea explica: “ Am pus o tija intr-un petic de pamant din exterior si am tras o linie de la zona de murdarie, prin peretii mei si am atasat-o la pernuta pe care stau in timp ce lucrez. Energia vine prin mainile mele, iar clientii beneficiaza de aceasta, devenind atat de relaxati incat trebuie sa ii trezesc la sfarsitul tratamentului!”.

Chiar si in “jungla aceasta de beton” profesionistii spa devin creativi cu noile lor tehnici de conectare cu pamantul. 

Alisha Lalji, proprietara Vancouver’s E.M. Luxury Spa, are urmatoarea conceptie pentru a-si ajuta clientii sa profite de beneficiile Pamantului. “ Eu rog clientii sa inchida ochii si sa-si imagineze un cablu care porneste de la baza coloanei lor vertebrale – prima chakra, si care se conecteaza jos, in inima pamantului. Eu le cer sa simta cum stresul si grijile  dispar usor din corpurile lor.

Dupa-aceea se simt mult mai stabili din punct de vedere fizic, sunt atat de inradacinati inca abia ii mai pot misca.” Lalji include formele de conectare cu pamantul si in sfaturile pe care le da la domiciliu. “ Imi incurajez clientii sa umble desculti pe pamant ori de cate ori este posibil, sa petreaca timp in gradina, sa se conecteze cu natura. Consumul de alimente care cresc la sol – sfecla, ghimbir, cartofi si morcovi, de exemplu, va ajuta la echilibrarea energiei.”

Vorbesc despre a te lasa la pamant, literalmente!

Sursa: http://www.dayspamagazine.com/article/spa-trends-earthing

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *