/
/
Top 10 Spa Trenduri pentru 2012 – partea a 2 – a

Top 10 Spa Trenduri pentru 2012 - partea a 2 - a

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Top 10 Spa Trenduri partea a 2 - a

Revin, asa cum am promis in articolul anterior, cu celelalte cinci Top 10 Spa Trenduri in 2012, anuntate de SpaFinder Wellness.

  1. Terapii de vibratie, sunet, muzica, lumina si culoare

O sa argumentati ca nu este nimic nou. Spa-urile au folosit insa sunetul, muzica, culoarea si lumina, in trecut, ca ambient doar. In prezent, acestea devin “principalul eveniment” si sunt menite sa ne ajute sa ne relaxam mai repede, ne curata energiile blocate si usureaza durerile, etc. Cateva dintre noile aplicatii sunt bazate pe „medicina de vibratie”, concept conform caruia diferite sisteme (organe) ale corpului nostru vibreaza la diferite frecvente. In timp ce stiinta suporta aceste abordari si cocktailurile de sunet / muzica / lumina / culoare oferite de spa-uri, mai putin se stie despre rezultatul net al acestora. Insa un lucru este clar, merita incercat!

  1. Factorul „glam”

Un nou trend numit „glambition” pare sa completeze „wellness” a ultimilor ani in spa-uri, prin accentul pe frumusete si aspectul exterior. „Glamour” devine mai accesibil si industria cauta noi solutii convenabile care sa ne ajute si sa ne schimbe look-ul, rapid si cat mai des.

  1. Adevarul din spatele experientelor SPA

Clientii SPA-urile cauta raspunsuri in ceea ce priveste dovezile stiintifice din spatele tratamentelor spa. in acest sens, la mijlocul anului 2011 a fost creat site-ul www.spaevidence.com, site care incurajeaza transparenta in  ceea ce priveste efectele si beneficiile terapiilor SPA.

  1. SPA-ul devine o afacere pentru intreaga familie

In mod traditional, SPA-ul era destinat adultilor. Azi, SPA-ul a devenit accesibil stat copiilor cat si adolescentilor, centrele spa dezvoltand terapii pentru toate varstele.

  1. SPA-urile nu inceteaza sa ne uimeasca!

Dupa ce timp de multi ani SPA-urile ne-au obisnuit cu un look oarecum omogen, azi, datorita competitiei, SPA-urile cauta modalitati de individualizare si nu inceteaza sa ne uimeasca cu design-uri futuriste.

In articolul viitor va voi prezenta cateva exemple de astfel de centre spa din intreaga lume.

Maria Rendes – Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

Sursa: SpaFinder Wellness

Cu drag,

Maria Rendes

Spa Consultant Colaborator

Email: office@desprespa.ro
Top 10 Spa Trenduri pentru 2012 – partea a 2 – a
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Maria Rendes

Maria Rendes

Spa Consultant Colaborator

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *