/
/
Terapii pentru cuplu

Terapii pentru cuplu

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Terapii pentru cuplu
http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-couple-spa-faces-salon-lying-massage-desks-image40041515

Terapii pentru cuplu

Daca spatiul iti permite creeaza in spa-ul tau o cabina de tratament destinata terapiei in cuplu. Cand creezi protocolurile tine cont de urmatoarele:

Cuplurile care nu fac acest lucru in mod repetat, nu isi vor face din aceasta terapie un ritual pe care sa il urmeze saptamanal. Este o metoda de a petrece timp de calitate impreuna, ca mersul la film sau la restaurant. Un masaj sau o terapie in cuplu este cel mai probabil, un eveniment pentru ei.

Include multe detalii scenografice in protocol: daca ai o cabina de cuplu care include si o cada de hidromasaj poti incepe cu o baie cu uleiuri esentiale. Pune-i sa isi aleaga singuri mixul de arome si asigura-i ca pot alege arome diferite fara ca acestea sa se simta neplacut in aer. Instruieste terapeutii astfel incat sa lucreze sincron. Include exfoliere corporala si masaj, acestea fiind preferate imapchetarilor corporale percepute ca fiind mult mai tehnice si punctate mai jos din punct de vedere estetic. Chiar daca un trebuie efectuate miscari identice, ca in cazul masajelor la 4 maini, sincronizarea ajuta: faza de tapotament este mai zgomotoasa si , daca este performata pe un singur oaspete, celalalt se va intreba cu siguranta de ce un a avut parte de acelasi tratament.

Terapeutii trebuie sa fie senzitivi in ceea ce priveste tehnicile de drapaj si protejarea intimitatii si trebuie sa inteleaga ca masajul in cuplu nu este un moment potrivit de a intra in competitie unul cu celalalt in legatura cu cine este capabil sa relaxeze mai bine.

Accentul este pe cuplu si trebuie sa se inteleaga ca este important sa nu starneasca sentimente de gelozie. S-a intamplat ca din prea mult zel, o terapeuta executand masajul Thai in cuplu sa il intoarca pe sot pe toate partile provocand din partea acestuia sunete reflexe. Inutil sa spun ca atat sotia cat si celalalt terapeut nu s-au simtit comfortabil, sotia facand comentarii pe tot parcursul masajului incercind sa para relaxata. La iesire, la insistenta receptionistei care a remarcat raspunsul evaziv al acesteia cand a fost intrebata cum s-a simtit, sotia a spus ca a considerat ca terapeuta ii provoca sotul.

Terapeutii vor prelua fiecare persoana din cuplu cu care va lucra si se va analiza formularul de profil clienti . Formularele se vor discuta individual, un la comun. Daca este vorba de un cuplu in faza experimentala ar fi inhibant sa discute eventuale contraindicatii.

Include un ritual de servire la sfarsitul terapiei, care sa prelungeasca efectele de relaxare. ´Tea for two or two for tea´ poate include alegerea ceaiului ( de data aceasta de comun acord), prepararea acestuia si servirea in zona de relaxare.

La final, ofera cate un voucher de discount sau un add-on pentru o urmatoare vizita fiecaruia dintre ei. Posibilitatea cae i sa revina individual daca au fost tratati corespunzator este mai mare decat cazul in care ar reveni impreuna. Determina-i sa devina ambasadori ai serviciilor tale, atat individuale cat si de cuplu.

Oana Manole

Spa Consultant- Spa D´Or Consulting

www.spador.ro, T: 0721 070392

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *