Finn Partners a lansat un nou raport intitulat Viitorul turismului de wellness 2025, care include principalele tendințe ce vor modela viitorul turismului global de wellness. Studiul evidențiază tendințele emergente și destinațiile de wellness care devin esențiale în strategiile de dezvoltare la nivel mondial.
Publicat la Global Wellness Summit 2024, raportul include date, perspective ale specialiștilor și exemple concrete de inovații concepute pentru a satisface dorința tot mai mare a călătorilor de a se integra în mișcarea tot mai pregnantă a wellness-ului.
Potrivit Finn Partners, turismul de wellness intră într-o „eră de aur,” turiștii din întreaga lume căutând tot mai mult experiențe care să le îmbunătățească starea de bine. Într-un raport recent, Global Wellness Institute a estimat valoarea sectorului turismului de wellness la 830 miliarde USD, cu proiecții de a ajunge la 1,4 trilioane USD până în 2027.
„A existat o vreme când un hotel avea nevoie doar de o masă de masaj, o saună și o cameră cu aburi pentru a atrage oaspeți. Astăzi, wellness-ul este pretutindeni, deoarece călătorii caută modalități inventive de a-și îmbunătăți starea de bine personală,” a declarat Cathy Feliciano-Chon, partener manager al diviziei Global Travel Practice de la Finn Partners.
Raportul Viitorul turismului de wellness 2025 evidențiază Japonia, Coreea de Sud, Arabia Saudită, Islanda și Italia ca destinații emergente pentru turismul de wellness, in baza investițiilor lor substanțiale în infrastructură, peisajele naturale bogate și ofertele inovatoare in domeniul ospitalității.
„Aceste destinații transformă conceptul de rejuvenare prin experiențe de călătorie care transcend obișnuitul,” afirmă Amy Skelding, manager partener și lider al diviziei de turism din Marea Britanie de la Finn Partners.
Sursa: spabusiness.com
Explorator Wellness Virtual