/
/
Targul de Turism si Romhotel: editia a 22-a

Targul de Turism si Romhotel: editia a 22-a

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Targul de Turism si Romhotel: editia a 22-a

Intre 13 si 16 noiembrie, ROMEXPO a gazduit cea de a 22-a editie a  targului de turism al Romaniei si ROMHOTEL. Expozitia internationala de echipamente, dotari si mobilier pentru hoteluri si restaurant. Romhotel este principalul punct de intalnire a specialistilor din domeniul HORECA. Locul unde se discuta si se prezinta  cele mai recente tendinte in domeniu. Asta aduce o contributie esentiala dezvoltarii industriei.

Concomitent, a avut loc si Targul de Turism al Romaniei – editia de toamna, o incursiune de 4 zile in jurul Pamantului. S-a creat prin intermediul standurilor expozantilor, care au venit cu oferte din toate partile lumii.

desprespa.ro a fost prezent cu standuri la ambele expozitii, promovand:

Reprezentantii standurilor despreSpa.ro au purtat discutii cu:

Daca nu ati avut ocazia sa veniti la aceaste expozitii de amploare, va invitam intr-o scurta vizita virtuala, sa vedeti  standurile colaboratorilor nostri cu ultimele produse si echipamente lansate, standurile catorva dintre cenrele spa partenere, precum si standurile desprespa.ro,​ in videoclipul ce urmeaza, realizat cu sprijinul partenerilor nostri, 438 Playhouse Production.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *