/
/
SpaEdu primeste statutul de CIDESCO Training School

SpaEdu primeste statutul de CIDESCO Training School

Ultima actualizare în 08 Jun 2024
|

banner cidesco 05

Cu multă bucurie vă anunțăm că CIDESCO – Comité International d’Esthétique et de Cosmétologie – Instituția internațională de certificare a calității în domeniul spa & beauty înființată in 1946, cu sediul general la Zurich, Elveția, a oferit Academiei SpaEdu  statutul de CIDESCO Training School, după evaluarea programei educaționale a cursului extins de Spa Management lansat în toamna anului 2023.

 

România devine astfel prima țară din zona Balcanilor care intră în faza finală a procesului care ne face eligibili pentru acreditarea internațională a cursului de Spa Management.

De-acum, cursanții SpaEdu – prima Academie de Spa Management din România – studiază în limba română, la standarde internaționale și pot, în urma examenului final, să primească și certificare CIDESCO.

CIDESCO este cunoscut ca reperul internațional #1 în standarde profesionale pentru industria frumuseții, wellness și Spa. Cu reprezentanțe în 21 de țări de pe 5 continente și instituții acreditate în peste 40 de țări, această organizație a scris și scrie, în continuare, istoria profesiei de cosmetician și terapeut spa.

Evaluările CIDESCO le conferă absolvenților de cursuri acreditate diplome recunoscute la nivel internațional și, implicit, o recunoaștere universală a calității nivelului de pregătire, esențiale pe o piață a forței de muncă tot mai competitivă.

Este un pas imens pentru România, pentru domeniul Spa în care legislația națională încă nu a fost elaborată, încă nu există nici nomenclatoare de meserii, nici standarde de calitate, în ciuda eforturilor noastre continue cu autoritățile. Și vom continua demersurile.

Dar de-acum, cu acesta recunoaștere internațională, am mai făcut un pas spre viziunea noastră: să transformăm România într-o atracție Spa la nivel național și internațional, prin asigurarea unui standard de calitate în piața Spa prin educarea, dezvoltarea și susținerea persoanelor cheie din domeniu.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *