/
/
Spa-ul la el acasa

Spa-ul la el acasa

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
spa prietene friends party distractie dreamstime xxl 54060104 copie 1024x683 1

De curand am primit un cadou de la o foarte buna prietena de-a mea: o sedinta la spa. Si credeti-ma ca a fost unul din cele mai inspirate cadouri din ultima vreme! De ce? Pentru ca orice alte metode de relaxare ai incerca pe cont propriu, nimic nu te aduce in starea pe care ti-o creeaza un masaj facut de maini pricepute. Iar sursele de relaxare nu se opresc doar la masaje, ci ai o multime de optiuni. Dar pentru ca “tabloul” sa fie complet, nu e de ajuns doar terapeutul si muzica gen buddha bar.

Esential este si decorul. Nu e de mirare deci ca tot mai multi designeri acorda o importanta sporita acestui segment de design interior. Si aici experienta conteaza foarte mult.

Japonezii de la studioul de design Creativity au imaginat un decor inspirat din traditia tarii lor. Si cum asiaticii sunt experti in terapiile de relaxare, nu s-au lasat mai prejos nici cand a venit vorba de amenajarea spatiilor special destinate pentru asta. “Mars” este un salon boutique localizat in Aoyama, Japonia, un exemplu demn de urmat de toti cei care vor sa porneasca o astfel de afacere. Locul debordeaza de o atmosfera reconfortata si destinsa, dar extrem de luxoasa in acelasi timp.  La baza conceptului sta sistemul de iluminare vertical dar si umbrele create, gandite astfel incat sa dea un model vizual liniar intregului spatiu. Aceste forme verticale sunt de fapt inspirate de traditionalele porti “torii” intalnite la alterele japoneze. Porti care simbolizeaza trecerea de la profan la sacru, distinctia clara intre lumea fizica si cea mentala.

In plus, mobilierul a fost creat special pentru acest salon, ca de exemplu canapeaua generoasa din holul de primire, cu un design ingenios si practic in acelasi timp (este destul de mare pentru a acomoda cat mai multi clienti). Doua sali lungi de tratament se intind de-a lungul culoarului si fiecare camera de tratament are propria toaleta. Iar la plecare, esti invitat sa vizitezi boutique-ul si sa iei cu tine ceva din produsele care te-au facut sa te simti atat de bine. Un spatiu perfect, pentru o stare perfecta!

 

 

Alexandra Tiron

Guest Editor: www.decosieco.ro

 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *